Научете какво ви казва мъдростта на слънчевите числа (II част)

0
208

Ще останете изненадани от точността

Както вече споменахме слънчевите числа, са изключително точни. Няма човек, който да няма своето слънчево число, също както и зодия.

слънчевите числа
Ще останете изненадани от точността

В следващите редове ще ви разкрием какво казват слънчевите числа за вас. Можете много лесно да изчислите своето слънчево число като съберете рождените си дата и месец, без годината. Нужно е да редуцирате сбора до едноцифрено число.

Ето какво говорят слънчевите числа за вас:

5
Вие несъмнено сте от малкото, които могат да увличат и вдъхновяват околните. Заразителният ентусиазъм, който притежавате в съчетание с лидерските ви качества ви помагат много в привличането на околните.
Вие със сигурност ще върнете жеста на човека, който успее да ви накара да се чувствате обичани и желани.



6
Вие сте от хората, които не само обичат красивите неща, а и могат да ги създадат. Най-добре се чувствате, когато имате възможността да работите сред природата. Търсите съмишленик, с който да споделите идеалите и живота си.
Най-сигурният начин да спечелят сърцето ви, е като ви покажат, че можете да разчитате на тях.

7
Вие обожавате мистериозните случки в живота. Може би това е едно от нещата, което кара околните да мислят, че вие самите сте обгърнати в мистерия. За вас това не представлява никакъв проблем. Истината е, че често изследвате собствените си дълбини и по един или друг начин се чувствате като истински мистици. Вие сте готови да направите всичко за хората, които са очаровани от енергията ви.

8
Това, което струи от вас, е сила. Именно тя успява да плени околните със завидна лекота. Това обаче се случва само в случаите, в които сте в настроение. Именно тогава можете да бъдете изключително обаятелни. Притежавате дълбоки знания и обикновено приемате живота като лична кауза за постигането на нещо важно. Предвид, че вие винаги имате някаква мисия, ако някой иска да спечели сърцето ви, ще трябва да ви покаже, че уважава това, което правите.

9
Вие сте от малцината, които притежават вродена мъдрост. Можете да усетите интуитивно кое е най-правилното действие или решение в дадена ситуация. Философският ви подход към нещата е този, който ви дава добре балансиран подход към всяка житейска област.
Имайки предвид, че вие сте от хората, които винаги се стремят към идеала, то този, който иска да плени сърцето ви, ще трябва да споделя вашите цели. Само в такъв случай може да ви стане партньор за цял живот, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.