Това наистина е Алла Пугачова! (примата на руската естрада е неузнаваема)

0
433

Алла Пугачова предприе смело и дръзко решение. За предстоящия си грандиозен концерт тя реши да изненада своите милиони фенове с напълно нова визия

Алла Пугачова
Това не е Анастейша, това е самата Алла Пугачова

Тази година примата на руската естрада ще навърши 70 години.

Колкото и добре да се  поддържа един човек, старостта си казва думата.

Но Алла Пугачова успя да излъже времето.

Както писаха в cosmo.ru, тя е с нова прическа. Наистина, с изправена коса и къс бритон Алла Пугачова изглежда по различен начин. Някои даже са я сбъркали с певицата Анастейша. Но бързо се осъзнали, че не е Анастейша, защото на фотото, пуснато в Инстаграм, Алла позира с известния журналист Артур Гаспарян.



Но като се вгледа човек в снимката, кожата й също е била е подложена на подобрение.

Дори и дебел пласт фон дьо тен не е в състояние да накара едно лице да изглежда като на 30 или максимум на 40. За това заслуга няма и доста по-младият от примата съпруг Максим Галкин.

Пластичните интеревенции и масажите са дали чудесен резултат. Те са свалили от тялото на певицата много години. Тя наистина изглежда ослепително. Освен това е отслабнала и вталените форми също допринасят да изглежда прекрасно.

С подмладена, освежена и изпъната кожа, с нова прическа и с перфектни зъби Алла Пугачова е в състояние да заслепи доста по-млади от нея жени.

Цялата тази усилена подготовка е свързана с предстоящият на 17 април 2019 г. грандиозен концерт. Той ще се проведе в Кремъл в Голямата концертна зала.

Билетите са били разграбени в момента, в който са били пуснати на пазара.

Руснаците отдавна жадуват да бъдат част от спектакъла на любимата на няколко поколения изпълнителка.

 

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.