Нели Конуей получи съобщение за предстоящото бъдеще на България

14
949

След двата успешни ангелски семинара в София, българите се вълнуват от съдбата на България. Нели Конуей получи съобщение от Ангелите

Ето какво сподели самата Нели, като представяме посланието без съкращения:

„Много хора ме питат какво казват ангелите за бъдещето на България, кога страната ни ще тръгне по пътя на светлината и любовта.

Миналата година ангелите ми дадоха информация за първи път по този въпрос, преди два дни видях езотеричното им послание, закодирано в центъра на София.

Снощи получих много информация и силно потвърждение от Архангел Михаил, който е винаги с мен и ми помага:



nelly
Сн: Личен архив на Nelly Coneway

В България има много светли души, много лечители и учители, които носят мъдростта през вековете и които са си избрали нелеката мисия да събудят останалите чрез собствения си пример на любов, чистота и самосъзнание.

В паметника на Царя освободител е закодирано езотеричното съобщение – жена-лидер, Служител на Светлината (с ангелски криле) ще поведе България към света на любовта и светлината. Тя ще бъде избрана и подкрепена от всички, от целия народ.

Ще управлява със силна десница – меча на светлината, с който както Архангел Михаил, ще пресече тъмнината и ще даде надежда на милиони, ще оправдае доверието им, защото всички ликуват, радват се.

Тя е Индиго дете като Жана д’Арк, Иисус и др. Тя е родена да бъде лидер, има сила и самочувствие, защото го е правила и преди, много е интуитивна и има пророчески сънища, и контактува отблизо с ангелските сфери.

nelly-sofia
Ангелът е най-отпред Сн: Личен архив на Nelly Coneway

Когато се включих за повече информация за нея, ангелите ми показаха, че тя е прероден цар Иван Асен II, дори в този живот прилича на него, особено в очите и веждите.

Очите пазят информацията, в тях е душата и като ги погледнете ще си спомните, ще я познаете. Тази жена може да е млада, крехка, с дълги коси, но притежава сила, с която останалите ще се съобразяват, тя ще вдъхновява хората, защото излъчва силата на Архангел Михаил.

nelli-sofia
Загледайте се и вие, когато следващия път минете край внушителния монумент

Интересното е, че лицето на този паметник-послание на надеждата за светло и щастливо бъдеще за България, е с мъжки черти, напомня ми на Архангел Михаил (и до преди два дни мислех, че е той, но снощи видях, че е жена), ръката е силна и властна, на победител, царствена осанка, краката и са във въздуха, тя лети, има лекота и увереност, показващи, че тя с лекота ще преодолее трудностите и ще помогне на хората.

Крилата напомнят за ангелската и същност, светлината и надеждата. Само когато управляваш от сърцето и в името на другите, ще успееш да промениш вибрациите в цялата страна.

По името и ще я познаете. И ще я подкрепите, защото тя е една от нас, могъщ Служител на Светлината!

Радвам се, че тя беше на всичките ми семинари до сега в България и има отворен канал с висшите сфери.

Обърнете внимание накъде сочи меча на този ангел на надеждата и светлината…

Нели Конуей“

Благодарим на Нели Конуей и на Архангел Михаил за посланието!

Много българи за първи път едва сега си даваме сметка, че на паметника на Цар освободител има ангел, въпреки че сме минавали край него хиляди пъти, но не сме обръщали внимание на този толкова очеваден детайл.

Може би просто сега е дошло времето това да се случи и пред нас да се разкрие образа на въпросния Ангел.

сподели бутон

loading...

14 КОМЕНТАРИ

  1. Нели Конуей е от хората допринасящи за събуждането на Доброто в човека, което е разковничето за оцеляването на цялата ни цивилизация, не само на България.
    А за жената, която ще помогне не само на българите, но и на целия свят – тя е тук и ни носи Словото, защото „първо бе Словото и то бе Бог…“
    Името й е Румяна Господинова – давам ви част от посланията, които са й дадени свише:
    „А това, което искам да ви дам е в жената, която Ми служи, затова и нея питайте, и нея търсете! А Мен не търсете там, където не Съм!
    Молете Ме с нея! Мислете Ме във вас! И не идвайте при Мен с вашите лъжи и нечистотии, защото те се изливат върху главите ви! А Моето небе е винаги чисто и ви искам чисти и вас. Да си изчистите покварата от езика си, от мислите си, от делата си! А с омразата ви не ще ви чуя, нито видя, тя ще ви е храната на сърцето ви, която в тялото ви влиза като отрова и ви коси. А само с обичта ви ви чувам и виждам, и тя ви дава Моята сила и храна.
    И сега, когато Ме чухте и видяхте, или ако Ме чухте и видяхте, Ме мислете и ако Аз ви чуя и видя – добре ще е, защото ще ви отворя и вие да Ме чуете и видите.
    А дотогава Ме учете с Моята жена. А тя ви носи и Моята нова Скиния. И ако каже тя, ще Ме имате и Аз ще ви имам, и вие в Мен ще обитавате, а ако не я чуете и видите, тя не ще ви знае и Аз не ще ви знам, че тя е Моята слава и на нея дадох, и Печата и Амвона!
    И когато дойдете при нея, при Мен идвате и когато Ме молите с нея, Аз ще ви чуя и ще ви чистя с нея и ще ви въздам според молитвите ви, и според отражението ви в Моето огледало.
    А нея пазете и я чистете от вашата кал, че тя ви е последната мера, друга не ще ви дам!
    А ще ви чакам да ви видя, колко още ще пораснете без да Ме имате и колко ще е голяма мерзостта ви, за да Ме разгневите.
    А тя нека ви мисли, нека ви чисти и ви помаже, за да се явите пред Мен, за да ви взема в Моята слава и да ви нося живота и мъдростта за вековете вечни.
    И повече Аз не ще ви пиша, нито ще Ме молите Мен да ви уча, а всеки ще мине жив през Моето чистилище и ще се яви тогава пред лицето Ми и пред престола Ми, за да Ме моли и иска. И Аз да му дам и за деня и за нощта с Мен в името на Отца и Сина със Светия Дух. Амин.
    Който иска нека Ме види!
    Който иска нека Ме чуе!
    Аз съм живота на живите хора.
    Аз съм Алфа и Омега, Пътя и Истината,
    и идвам много скоро. Амин.“

  2. Da e giva i zdrava Neli, no tja nisto ne moge da promeni. Huvabo, dava njakakvi saveti sa badesteto, no nie giveem sega. A za angelite, az 100 evro i nagore sam dala za knigi na taja tema. Angelite sa mi pomognali za drebni nesta, ina4e ve4e 17 godini sam v kerecha. Taka 4e kakvoto i da mi govorite, ot sadbata si ne mogem da izbjagame. Nad vsi4ko e Bogita volja. Angelite sa nice to have.

  3. Хора, не мислите ли, че ако бъдещето на България е кодирано в паметника на Цар освободител ( чертите на ангела) ,то значи ние помагаме за осъществяването на отдавна замислен план.Замислен от поръчителите на паметника, а те едва ли са ангелчета 😉

    • Много точно! Дори да има нещо закодирано там, едва ли е с „ангелски“ намерения…

  4. Na mene otdavna mi e jasno, 4e God is the DJ. Kakvoto toi e reshil, tova stava. Nie samo njakakvi galki ot4ajani opiti mogem da pravim. I vse pak, ako i tova ne pravihme, pak nisto. Bogijata promisal e navsjakade, a v slu4aja kato zamisal ot Bog vnesena v ideite na avtora na pametnika. Angel4etata prosto sa naso4ili Nelly da ni pokage tova. E i…ste vidim. Vsi4ko e plateno i mnogo izstradano ot nashia narod.

  5. Защо Нели не каже името на тази жена, която уж ще ни поведе към по-добър живот? Защото ангелите нищо не и говорят, освен за банковата и сметка. Пълни глупости на една хитра жена, която добре владее публиката. Хора, не бъдете толкова лековерни, не се поддавайте на сладки приказки. България е имала своите пророци,Слава Севрюкова и дядо Влайчо /Ванга я изключвам/ – това са хора, които са живели наистина по божиите закони,много скромно и честно. А това което виждаме в лицето на Нели Конуей е една добре поддържана бизнес дама 🙂

  6. Защо е тази завист и злоба? Нали е по–добре да се радваме на всеки, който успява, при това без да краде. Нели много е работила върху себе си, за да може сега да го предава.

  7. незнам за нелито каква е и каква не е, знам че семинара беше хипер скъп за бг условията……….. и знам, че ангелската работа на земята е ангелска…….. ангелската работа се отплаща по други начини….. и че във всеки един от нас дреме по един ангел, но не нели или някой друг трябва да го събуди, а ние самите, всеки сам за себе си…………. времето, когато някой ще дойде на бял кон и ще поведе народа отдавна отмина…. вече е време всеки да вземе живота си в свои ръце и да живее и за себе си и за земята и за вселената………. не е нужно ангелите да казват това, просто света се развива в тази посока… няма да има нужда от лидери, когато няма да има подчинени…………. по умния почва пръв…..

  8. Любов, прегръдки , обич на думи, усмивки , създава емоционален и леко ментален комфорт,ако не си спомняш , че „лозето не е прекопано“ и те вкарва в илюзия за реалността. Ще го кажа образно молитвата тук я има, работа с мотиката има ли? Затова лозето ще я кара на молитви докато не дойдела жена лидер))) Това за жената лидер в БГ циркулита по нета много преди този материал. А може би някой иска да лансира жена политик чрез серия първоначално платени публикации?

  9. vivian, добра логика като изключим Слава Севрюкова и дядо Влайчо. Те също са бизнес хора, просто спомена за тях се е запазил в културата ни и сме научени да ги уважаваме. За „божиите“ закони дори не ми се споменава…

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.