Лудия репортер на Милен Цветков: Чувствам се използван, наранен и обиден!

0
707

Даниел Петканов, който от много години вече работи за Милен Цветков, е съсипан!

Милен Цветков има един много любопитен служител, който се оказа с разбито сърце. Даниел Петканов бе просто смазан от своята приятелка, разбра Topactualno.com.

Самият репортер разкри това във Facebook профила си. Само преди час той написа прочувствени слова, които накараха цяла България да го съжалява.

Протежето на Милен Цветков вече официално се е разделил с приятелката си, а причината е изневяра. Александра Богданска е поддържала любовни взаимоотношения с много мъже, докато е била с Петканов.

Протежето на Милен Цветков с жената, която разби сърцето му
Протежето на Милен Цветков с жената, която разби сърцето му

Журналистът е узнал истината по болезнен начин. Една вечер телефонът на гаджето му получил съобщение, когато се намирал до главата му. Понеже е било 02 ч., на Даниел му станало интересно кой ще ѝ пише.



Оказало се, че е италианец, който я пита защо е охладняла след връщането си в България. Така с връзката им става свършено.

Впоследствие Лудия репортер разбира, че паралелно Александра е въртяла любов с още няколко господа от чужбина. Това се е случвало по време на нейни визити извън България, които са били уж по работа.

Най-добрият приятел на Милен Цветков е останал толкова разочарован, че за него Богданска вече не съществува. Той намеква, че по този начин тя е искала да пробие като актриса.

Връзката между двамата млади продължи почти две години. За този период Даниел Петканов изглеждаше изключително влюбен. Той публикуваше много снимки с любимата си, вярвайки че тя е любовта на неговия живот.

31-годишният репортер няма много големи финансови възможности и това най-вероятно е тласнало гаджето му към други господа. Дани получава по хилядарка месечно в „Часът на Милен Цветков„.

„Чувствам се използван, наранен и обиден.“ – пише младият журналист.

„Използван“ е много точно определение, тъй като може да не получава много, но Петканов е известен и със сигурност Богданска натрупа популярност покрай него.

Самата тя обаче не се чувства много виновна. Само преди минути написа в мрежата „В крайна сметка всички ще умрем“. Това може да се тълкува, че си живее живота, без да се съобразява с другите.

Вижте цялата изповед на Даниел Петканов!

PetkanovPetkanov1

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.