Райън Гослинг за Оскарите: Това беше най-унизителната вечер в живота ми!

0
244

Райън Гослинг е бесен, че не се поздрави с Оскар!

Една от звездите на съвременното кино Райън Гослинг бе на косъм от това да стъпи на върха в бранша, но това така и не стана. 36-годишният актьор си остана само с номинацията, което го е вбесило.

Русокосият красавец на Холивуд очакваше да получи Оскар за участието си в „Ла ла ленд“. Наградата обаче отиде у Кейси Афлек за „Манчестър край морето“.

Според информациите от САЩ, Райън Гослинг е останал разочарован и обиден, тъй като само неговата номинация за „Ла ла ленд“ не победи. Режисьорът на филма Деймиън Шазел и главната женска роля Ема Стоун триумфираха със статуетката.

„Това беше най-голямото унижение в живота ми.“ – беснеел Райън Гослинг след церемонията.



Райън Гослинг
Райън Гослинг е бесен заради Оскарите

Актьорът вече се подготвял да излезе на сцената, когато чул друго име. Тогава той изпаднал в пристъп на ярост, който едва прикрил пред останалите в залата.

Най-унизителното за блондина може би идва от това, че партньорката му във филма Ема Стоун е само на 28 г., а вече я отличиха с Оскар. Докато той има далеч по-богат опит, но не триумфира.

Райън Гослинг донякъде има право да се сърди, понеже за същия филм той получи Златен глобус в началото на годината. Това значи, че действително е бил перфектен в продукцията.

Припомняме, че скандалите покрай Оскарите в последните години не са малко. Леонардо ди Каприо заформи може би най-големия преди 2 години, когато остана за пореден път пренебрегнат. Той обаче получи реванш миналата година и най-после спечели голямата награда.

Райън Гослинг сякаш изминава пътя на Лео. Вече има всякакви отличия, но най-ценното му убягва. Актьорът е звезда от 13 години, когато направи фурор с „Тетрадката“.

Любопитен факт е, че Райън няма дори средно образование. Той бива изключен от училище на 17-годишна възраст. Въпреки това не спира да следва мечтата си да стане актьор.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.