Седмичен хороскоп за периода 23-29 септември 2019 – Докато някои от вас ще се радват на благоприятни възможности, други ще се сблъскат със сериозни трудности (IV част)

0
786

Като цяло седмицата ще премине под знака на раздвижването

 

седмичен хороскоп
Като цяло седмицата ще премине под знака на раздвижването

Точният седмичен хороскоп вещае благоприятни възможности за едни, сблъсък с трудности за други и успехи за трети.

В коя от тези групи попада вашата зодия, можете да научите от подробния седмичен хороскоп в следващите редове.

Ето какво вещае той:

Козирог
През този период на дневен ред ще са както проблеми от професионален и творчески, така и от семеен и интимен характер. Въпреки това разположението на звездите се очертава благоприятно за представителите на зодия Козирог. Според точния седмичен хороскоп през настоящия период ще можете да реализирате целите, които сте си поставили. Някои от вас ще излязат от правия път и ще се осланят на хитростта и нечестните методи. Имайте предвид, че това сериозно ще застраши успеха ви. За момента няма нищо по-добро от това да действате по правилата. Дните до четвъртък ще ви носят сполука. Петъкът ще е неудобен, съботата – успешна, а неделята – трудна.



Дните до четвъртък ще ви носят сполука

Водолей
Стремежът ви да обогатите опита и знанията ви, ще получи отклик у отсрещната страна. Поради тази причина звездите съветват да не губите време в излишни колебания и съмнения. Като цяло седмицата ще премине под знака на раздвижването, но това едва ли трябва да ви амбицира за активно участие в сферата на деловия сектор. Имайте предвид, че сполуката ви е поставена под въпрос. Казано с други думи – моментът не е подходящ за подобни очаквания. Рутинните ви ангажименти ви предоставят много по-добри възможности. Периодът се очертава доста труден за онези от представителите на зодията, които ще трябва да провеждат преговори. Делничните дни до четвъртък ще са доста мъчителни, с изключение на вторника. Петъкът ще е тежък, съботата – добра, а неделята – неудобна.

Риби
Опитайте се да приемете случващото се, откривайки добрата му страна и останете добронамерени към околните. Представителите на зодия Риби ще действат с огромна енергия. Активността ви е продиктувана от необходимостта да приключите ангажимент, който сте поели, за да може да преминете към следващия. Напрежението в отношенията ви с титулярните партньори ще е доста високо. За сметка на това ще получите шанса да си партнирате с нови хора от обществените среди. Делниците са успешни, с изключение на сряда и четвъртък, които ще са доста трудни. Петъкът също ще е труден, но уикендът се очертава успешен, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.