Месечен хороскоп за октомври 2019 – зодия Близнаци

0
440

Мнозина от вас ще се сблъскат с финансови затруднения през този месец

 

месечен хороскоп
Мнозина от вас ще се сблъскат с финансови затруднения през този месец

Октомврийският месечен хороскоп вещае, че представителите на зодия Близнаци ще се сблъскат с цял куп събития през този период и не всички от тях ще са добри.

Ще е необходимо непрекъснато да сте нащрек, защото бялото ще се сменя рязко с черното.

Какво още вещае октомврийският месечен хороскоп за представителите на зодия Близнаци, можете да научите в следващите редове:

Астролозите съветват да обмисляте много внимателно, когато трябва да вземате решения, защото много от тях ще са съдбоносни.
Опитайте се през този месец да се занимавате основно със собствените ви дела и не се месете в чуждите.



Любов и семейство
През първата половина от месеца всичко в семейството ви ще е наред. В оставащите дни до края на месеца обаче може да имате известни препирни с партньора.
През целия месец ще се нуждаете отчаяно от обич, нежност и любов. Изведнъж ще осъзнаете, че не получавате от партньора си това, от което се нуждаете и това ще ви доведе до отчаяние. Не е изключено да потърсите обич, нежност и топлина навън.

Обмисляйте всичко много внимателно, преди да вземете решение

Ако все пак устоите на любовната афера, ще имате възможността да засилите любовния ви живот с партньора.
Необвързаните от вас няма да пожънат големи успехи в любовта през този период, вещае октомврийският месечен хороскоп. Не очаквайте случайните запознанства да прераснат в сериозни отношения. Поради тази причина най-добре би било да фокусирате усилията си в други области на живота.

Кариера и финанси
Мнозина от вас ще се сблъскат с финансови затруднения през този месец. За да спечелите повече пари ще е нужно да работите за двама. Някои от вас ще успеят да си намерят добра работа. Ще постигнете успех само ако вложите цялата си енергия и упоритост в работата ви. Сега не е моментът за изчакване, действайте бързо и решително.

Отличните резултати при мигновено действие ще ви вдъхновят за по-нататък. Това е единственият начин да се преборите с конкуренцията и да покажете на шефовете си, че вие сте правилният човек.

Здраве
През периода настроението ви ще е много нестабилно. Главоболието и гаденето ви могат да станат причина за раздразнителност и негативно отношение към случващото се. Затова по-добре вземете мерки, за да не се стига до такива крайности. Опитайте се да медитирате, слушайте приятна музика или пък ако се наложи – пийте успокояващи билкови настойки, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.