Седмичен хороскоп 25.11-01.12.2019 (IV част) – някои от вас ще се сблъскат с финансови неудачи и загуби

0
403

Периодът е благоприятен за смяна на работата

 

седмичен хороскоп
Периодът е благоприятен за смяна на работата

Точният седмичен хороскоп идва с много добри новини за представителите на зодия Козирог, за които дните ще са отлични.

За съжаление далеч не може да се каже същото за родените под знака на Водолей, които ще бъдат изправени пред финансова драма. Не е изключено при Рибите да се появят промени във финансите.

Какво още вещае точният седмичен хороскоп за всеки един зодиакален знак, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае точният седмичен хороскоп за периода 25.11-01.12.2019 г.:



Козирог
През настоящия период проявленията ви в бизнеса, професионалната сфера, семейните отношения и образованието, ще са правопропорционални на подготовката и желанието ви да дадете най-доброто от себе си. Ако се доверите на опита си, ще постигнете повече от добри резултати не само на работното място, а и във всичко останало, което не ви се налага да правите за пръв път.
Периодът е благоприятен за смяна на работата или за допълнителна реализация в материалната сфера. За съжаление за някои от вас периодът няма да е много подходящ да направят тази крачка поради здравословни проблеми. Не се притеснявайте, те ще отшумят бързо и ще можете да действате веднага, след като се възстановите. Пазете се от неочаквани административни удари в деловите среди. Дните от понеделник до четвъртък, са благоприятни и гарантират печалби, с изключение на сряда, която ще е доста тежка. Петък, както и уикендът, са успешни и печеливши.

Задават се дни на промяна и първите индикации за това вече са налице

Водолей
Задават се дни на промяна и първите индикации за това вече са налице. През настоящия период за съжаление не сте застраховани от финансови неудачи или затруднения в професионалната сфера. Мнозина ще изпитат сериозен дискомфорт, породен от здравословен проблем или тегоби от друго естество. Сред най-неприятните неща, с които ще се сблъскате през седемдневието, са кавгите по финансови причини с хора от обкръжението ви. Те ще са породени от това, че сте нарушили съществуващия баланс а новата му регулация ще е доста трудна. Понеделник и вторник ви носят успех, а останалите дни ще са трудни. Петък и събота са ярко успешни, а неделя – изключително трудна.

Риби
Пропускате дребни детайли в старанието си да сте навсякъде и да участвате във всичко. От тези дребни детайли обаче зависят големите. Предвид острите ви реакции и ненужните нападки, няма никакво съмнение, че умората ви идва в повече. Не участвайте във финансови спорове, защото ще изгубите. Имайте предвид, че става въпрос за загуба, причинена от коварство. При все, че шансът за реализация на набелязаната цел изглежда силен, реално нещата не стоят така. Ако вложите някакъв ресурс за да постигнете целта си, ще се разочаровате, защото ще изгубите. Понеделник и вторник са успешни, но сряда и четвъртък – тежки. Победният петък пък ще е последван от успешна събота и напрегната неделя, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.