Ослепителната херцогиня Кейт отново прикова камерите на световните медии

0
591

Тя е родена да бъде следващата кралица на Англия! Херцогиня Кейт беше зашеметяваща по време на дипломатическия корпус снощи

keit-corp
Херцогиня Кейт по време на банкета в Бъкингамския дворец

През декември преди Рождество кралица Елизабет Втора дава ежегоден банкет за всички дипломати на Острова.

В банкетната зала на Бъкингамския дворец се събират всички дипломати, които представляват своите държави на територията на Обединеното кралство.

Сред гостите особено ярко се открояват младите и красиви Кейт и Уилям. Един ден те ще стоят начело на Общността на нациите.

Принц Уилям и неговата съпруга пристигнаха от двореца Кенсингтън, където живеят с трите си деца.



Херцогиня Кейт облече елегантна дълга рокля от тъмно синьо кадифе. Тоалетът е дело на любимия на херцогинята дизайнер Алекзандър МакКуин (Alexander McQueen).

Това светско събитие е държавно, затова и гостите спазват стриктен етикет. Херцогиня Кейт се появи с красивата тиара, която преди години носеше принцеса Даяна.

Тя се слага за особено важни държавни събития. Принцеса Даяна е използваше, когато с принц Чарлз правеха държавни посещения в чужбина. Сега тиарата се ползва от бъдещата кралица на Англия.

Когато един ден херцогиня Кейт стане кралица, тя ще използва кралска корона, която ще отговаря на нейното положение.

Тиарата впечатлява с красивите продълговати перли. Наричат ги „Възелчета на любовта“. Тиарата е изработена за майката на кралица Елизабет Втора. Принцеса Даяна я получи като държавен подарък.

Принцеса Даяна с колието от бабата на принц Чарлз с огромен сапфир и ясно се вижда годежният й пръстен

Бабата на принц Чарлз подари на Даяна колие от перли с огромен сапфир в средата. Принцеса Даяна обичаше това бижу и го носеше често. Сапфирът на годежния й пръстен хармонизира със сапфира от колието.

Херцогиня Кейт получи годежния пръстен на своята свекърва от принц Уилям. Тя го носи постоянно. За банкета снощи беше сложила и още един пръстен с диаманти. Той е част от комплекта обеци и масивно колие.

В ежедневието си херцогинята носи малки и семпли бижута. Най-често обеци. Тя не е привърженик на екстравагантните тоалети и накити. Но за важни светски събития използва бижутата на принцеса Даяна или на кралица Елизабет Втора. Те й подхождат изключително много и й придават още по-величествен вид.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.