Излекувайте тези болести бързо и лесно с… (I част)

0
327

Колкото и невероятно да ви звучи, приложете тези съвети и ще забележите облекчението почти веднага

 

болести
Колкото и невероятно да ви звучи, приложете тези съвети и ще забележите облекчението почти веднага

Мнозина специалисти твърдят, че някои болести могат да се излекуват много по-бързо и лесно, отколкото предполагате и то само с една малка промяна.

Едва ли има някой, който би се усъмнил в твърдението, че сънят е от огромно значение за здравето. Той е нужен, за да останете не само здрави, а и за да имате нужната енергия, за да водите пълноценен и продуктивен живот.

Всички са наясно, че здравият сън е с продължителност между 7 и 9 часа. Това, с което не сте наясно обаче е фактът, че положението на тялото ви по време на сън, също е от огромно значение за вашето здравословно състояние.

Експертите посочват, че определени пози по време на сън биха могли да ви помогнат да се справите успешно с някои болести. Позата на сън например би могла да облекчи значително болките ви в гърба, както и да ви помогне да се избавите бързо и лесно от хремата. Дори можете да понижите кръвното налягане с правилната поза на сън.



Тези съвети действат безотказно. Уверете се сами!

Ето как трябва да спите, ако искате да се излекувате от някои болести:

При болки в гърба
В случай, че страдате от болки в гърба, единственото ви спасение е да започнете да спите в правилната позиция. В случая тази позиция е спането по гръб като задължително слагате една навита ролка от хавлиена кърпа под кръста си и една възглавница под коленете си. Ще забележите облекчение още на първата сутрин.

Болки в раменната става
В случай, че ви измъчват болки в раменната става, първото, което трябва да направите, е да се уверите, че спите на здравата страна. В никакъв случай не лягайте на възпаленото рамо. След като легнете на здравата страна, прегърнете една възглавница. Поставете и една възглавница между коленете си. В случай, че имате болки и в двете рамена, спете по гръб, с ръце разперени настрани.

В случай, че страдате от хрема (синузит)
Страдащите от хрема или синузит могат значително да облекчат или влошат състоянието си само с позата на сън. Ако не вярвате, опитайте и ще се уверите в правотата на думите на експертите. Съветът на специалистите от медицинското училище в Харвард, е следният:
Спете с вдигната глава! В случай, че главата ви е спусната надолу, секретът неминуемо ще запушва синусите ви. Единственото ви спасение е да спите на по-висока възглавница, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.