Излекувайте тези болести бързо и лесно с… (III част)

0
322

Няма да сгрешите, ако последвате тези съвети

 

болести
Няма да сгрешите, ако последвате тези съвети

В първите две части на този материал ви разкрихме няколко лесни трика, с които можете да се избавите от някои болести. Истината е, че можете да подобрите значително състоянието си, при това много по-бързо и лесно, отколкото предполагате и то само с една малка промяна.

Едва ли има човек, който да не е наясно, че сънят е от огромно значение за здравето. Той е нужен не само, за да останете здрави, а и за да имате нужната енергия за водене на пълноценен и продуктивен живот.

Всички са наясно с факта, че здравият сън, трябва да е с продължителност между 7 и 9 часа. Това, с което не сте наясно обаче е фактът, че положението на тялото ви по време на сън, също е от огромно значение за вашето здравословно състояние.

Експертите посочват, че определени пози по време на сън биха могли да ви помогнат да се справите успешно с някои болести. Позата на сън например би могла да облекчи значително болките ви в гърба, както и да ви помогне да се избавите бързо и лесно от хремата. Дори можете да понижите кръвното налягане с правилната поза на сън.



Ще останете приятно изненадани от резултата

Ето как трябва да спите, ако искате да се излекувате от някои болести:

Храносмилателни проблеми
Все по-голяма част от представителите на съвременното общество страдат от храносмилателни проблеми. Няма никакво съмнение, че болките в корема могат да са толкова силни и коварни, че дори да ви лишат от сън.
Знаете ли, че ако спите на лявата си страна, ще подобрите значително храносмилателния процес? Най-добре би било не само да спите на лявата си страна, а и да поставите възглавница между коленете си. По този начин ще решите не само голяма част от храносмилателните си проблеми, а и ще се избавите от коремните болки.

Ако ви боли вратът
Нужна ви е само една кърпа, за да облекчите силните болки във врата. За целта е нужно да си направите руло от хавлиена кърпа, което да поставите под врата си. По този начин ще му осигурите допълнителна поддръжка, която ще облекчи болката ви.
За да не се развива кърпата, можете да я поставите вътре в калъфката на възглавницата ви.

Ако ви измъчват киселини
Всеки, който страда от киселини, знае колко неприятна болка и парене причиняват те. За да облекчите значително състоянието си, е препоръчително да спите на лявата си страна, без да свивате коленете си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.