Николай Бареков: Бойко Борисов направи нещо историческо и му благодаря!

0
464

Николай Бареков е благодарен на Бойко Борисов, че помисли за двата пловдивски футболни гранда. Бившият журналист и евродепутат сякаш започва да стопля отношенията си с премиера!

„Аз съм трето поколение фен на Ботев (дядо ми стана фен дори и на Левски освен на Ботев заради Гунди), отгледах и четвърто поколение ботевисти с четирима синове. Независимо какъв мотив е движил премиера Бойко Борисов – той единолично направи нещо историческо и МС (под негово давление и явно с негова воля) отпусна пари за довършването на стадион Христо Ботев – Колежа и на стадион Лаута и прилежащия спортен комплекс за ДЮШ.

Николай Бареков и Бойко Борисов
Николай Бареков благодари на Бойко Борисов

Незнайно защо навремето в Спортното училище плувните спортове бяха към Локомотив. Отраснах и на стадион Лаута с черно-бялата тениска, който беше и все още е на пет минути от Колежа, и помня великите мачове на този исторически стадион. Моля великите фенове на огромните и фундаментални български клубове Ботев и Локо да намерят общ език и да приемат решението на правителството.

Благодаря на Бойко Борисов, че оцени важността на тези два велики клуба за живота и ежедневието на всеки пловдивчанин! Завинаги Ботев! Да живее Пловдив и неговите велики спортни емблеми Ботев и Локо!“ – написа Николай Бареков в социалната мрежа Фейсбук, без редакторска намеса.

Припомняме, че преди няколко дни Бойко Борисов обяви, че се отказва от закупуването на нов правителствен самолет, за да може тези пари да се инвестират в спортни съоръжения.



Основно ще се инвестира във футболните „Ботев“ (Пловдив) и „Локомотив“ (Пловдив), което ще помогне на двата отбора да върнат поне част от славата си.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.