Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Телец

0
422

Ще бъдете неприятно изненадани от новина, свързана с ваш близък

 

месечен хороскоп
Ще бъдете неприятно изненадани от новина, свързана с ваш близък

Какво вещае вашият месечен хороскоп за първия пролетен месец – март, можете да научите в следващите редове.

Астролозите сочат, че много от зодиите ще успеят да се събудят от зимната летаргия. Какво ви предстои в първия пролетен месец, можете да научите от мартенския месечен хороскоп в редовете по-долу.

Ето какво вещае той:

Телец



На родените под знака на зодия Телец ще им се наложи през март да преживеят някои неприятни събития, които ще са изключително емоционални за тях. По всяка вероятност става въпрос за проблеми с дете или млад човек, който живее на разстояние от вас.
Има риск да бъдете разтревожени и от неприятна новина, свързана с пътуване на млади хора.

Освен това ще ви се наложи да обсъдите с човек от приятелското ви обкръжение финансовата ситуация във вашия или неговия живот. По всяка вероятност става въпрос за банков документ или ситуация, която ще изисква доста сериозно внимание. Не я подценявайте.

Не всичко през месеца ще върви по мед и масло

Ще бъдете изненадани от отсъствието или присъствието на мъж от работния ви колектив.
Предстои ви и радостно събитие – важна и полезна придобивка за вас или за дома ви. Не е изключено някои от вас да се изнесат на квартира или пък да си купят ново жилище в първия пролетен месец, вещае мартенският месечен хороскоп. Няма да е грешка, ако кажем, че като цяло имотните дела ще се развиват повече от добре за представителите на зодия Телец.

За съжаление обаче не всичко през март ще върви по мед и масло. Казано с други думи – хубавите и лошите неща ще вървят ръка за ръка, както обикновено се случва в живота. Истината е, че като цяло лошите събития няма да ви засягат пряко, а по-скоро ще засегнат хора от близкото ви обкръжение и поради тази причина няма да са ви безразлични.

Гответе се за неприятната новина, свързана с живота на ваш близък човек. Определено ще останете неприятно изненадани от тази новина, тъй като до момента не е имало никакви признаци за подобно събитие.

Бъдете особено внимателни с месечния си бюджет, следете стриктно не само приходите, а и разходите си. Не си позволявайте необмислени действия, както и ненавременни покупки и разходи.

Като цяло мартенският месечен хороскоп сочи, че първият пролетен месец ще донесе на представителите на зодия Телец различни неочаквани събития и преживявания в живота. Това предупреждение засяга основно мъжете от зодията и то тези над 35-годишна възраст.

Месецът ще е доста интересен за онези от вас, които търсят нова работа или нови възможности за изява в кариерен план, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.