Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Стрелец

0
293

Периодът ще е благоприятен за паричните ви дела, както и за реализацията на важни планове

 

месечен хороскоп
Периодът ще е благоприятен за паричните ви дела, както и за реализацията на важни планове

Мартенският месечен хороскоп вещае, че в живота на родените под знака на зодия Стрелец ще възникне напрежение в отношенията им с мъж. То ще бъде породено от това, че въпросният мъж ще действа необмислено в дадена ситуация. Освен това ще пренебрегне опита и съветите на други хора.

Какво още вещае мартенският месечен хороскоп за родените под знака на зодия Стрелец, можете да научите в следващите редове.

Ето какво вещае месечният хороскоп за първия пролетен месец:

Стрелец



Възможно е негативните резултати от събитието, за което споменахме в редовете по-горе да окажат влияние не само върху личния, а и върху професионалния ви живот. Това може да се окаже и причина за гневните ви реакции.

Освен това през март ще възникнат проблеми в любовните или в интимните отношения с човек, с когото работите заедно или имате общи професионални интереси или контакти.
Не е изключено отношенията ви да станат публично достояние и да предизвикат различни коментари или дори интриги. Връзката ви може да повлияе зле и върху работата на други хора.

Астролозите съветват да не поемате финансови рискове

Онези от вас, които от известно време използват услугите на агенции за запознанства, ще имат възможността да създадат интересно познанство с човек, роден под знака на зодия Овен, Лъв или Стрелец. Дори то да не прерасне в по-сериозни интимни отношения, поне ще остане да съществува като добро приятелство.

Съветът на астролозите е да не поемате рискове, свързани с пари и не правете покупки, които не са от голяма важност за семейството ви или за вас самите.
Мъжете над 35-годишна възраст, родени под знака на зодия Стрелец, трябва да са особено внимателни, ако не искат да изпаднат в сериозно финансово затруднение.

През месец март ще ви натъжи новина, която е свързана с човек от роднинския ви кръг, която е породена от неприятна ситуация в неговия/нейния дом. По всяка вероятност всичко това ще е от емоционален характер и колкото и да ви се иска, не бихте могли да се намесите.

Положителна роля в живота ви през първия пролетен месец ще изиграе възстановяване на старо приятелство или познанство.
Периодът ще е благоприятен за младите представителки на тази зодия. Те ще имат късмет не само в паричните си дела, а и в реализацията на важни планове, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.