Месечен хороскоп за март 2020 г. – зодия Водолей

0
355

Здравословното състояние на ваш съсед или приятел ви създава сериозни притеснения

 

месечен хороскоп
Здравословното състояние на ваш съсед или приятел ви създава сериозни притеснения

Мартенският месечен хороскоп вещае, че родените под знака на зодия Водолей трябва да бъдат изключително внимателни в плановете, които кроят. Това се отнася с особена сила за плановете, свързани с пътуване или хора от близо и далеч.

Какви изненади ви очакват още през първия пролетен месец, можете да научите в редовете по-долу.

Ето какво вещае мартенският месечен хороскоп:

Водолей



По всяка вероятност ще възникнат ситуации от различно естество, които ще осуетят плановете ви за пътуване или поне ще направят изпълнението им доста сложно. Цялостното им развитие е доста неясно и проблемно.

Не е изключено да ви излъже или измами човек, който живее в друг град или държава. За да избегнете този риск, трябва да приемате изключително внимателно новините и задължително да ги проверявате.

Опитайте се да правите реалистични плановете, свързани със семейството ви. Не разчитайте на каквито и да било шансове или обещания, които някой добронамерено, но в същото време доста несериозно ви е дал.

Пролетният месец ще е доста сложен и изпълнен с трудности

Месецът може да се окаже доста сложени и изпълнен с трудности, свързани със сватбено или семейно събиране. Трудностите ще бъдат породени основно от това, че ще ви е почти невъзможно да съберете всички хора, присъстващи в списъка за гости.

Не се изненадвайте от неприятните и сложните ситуации, които ще възникнат през месеца. Може би сте имали интуитивно усещане за тяхната поява доста преди да се случат. Въпреки това сте разчитали на някакъв шанс или пък действие от ваша страна, които да ги предотвратят. Е, това няма да се случи, но пък би могло да ги омекотят или пък да променят коренно ситуацията, в която сте попаднали.

Това, което ще ви зарадва е фактът, че ще получите пари. Те ще дойдат неочаквано от човек, роден под знака на зодия Телец, Дева или Козирог. Освен това ще получите добра новина от ваш родственик, роден под някоя от гореизброените три зодии.

Ще ви се наложи да купите подарък на ваш родственик (мъж) или пък да присъствате на събиране, свързано с него. За целта сте получили предварително покана и дори сте дали съгласието си за присъствие на събитието.

Това, което не ви дава мира е здравето на ваш съсед или приятел, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.