Седмичен хороскоп за периода 09-15.03.2020 (II част) – сериозни проблеми за някои от вас

0
344

Предстоящият седмичен етап се очертава като доста напрегнат

седмичен хороскоп
Предстоящият седмичен етап се очертава като доста напрегнат

Седмичният хороскоп за периода 09-15.03.2020 година сочи, че представителите на зодия Рак ще действат в условията на засилена динамика.

Що се отнася до представителите на царствената зодия Лъв, то те ще успеят да се избавят от сложните неща в живота си.
За родените под знака на зодия Дева пък, периодът ще е повече от позитивен.

Ето какво още да очаква всеки един от зодиакалните знаци в периода 09-15 март 2020 година според седмичния хороскоп:

Рак
Тактиката, която би трябвало да следвате в началото на тази седмица, е изградена на базата на сдържаност, целеустременост и прагматизъм. Предстоящият седмичен етап се очертава като доста напрегнат и ще премине под знака на ярка конкурентна борба, без значение дали сте в печеливша позиция или сте решили да действате по-спокойно и съсредоточено. Имайте предвид, че вторият метод е този, който ви гарантира сполука. Пазете се от ударите на противниците ви и се опитайте да избягвате противоречията. Понеделник, четвъртък, петък, събота и неделя се очертават като много добри дни. Във вторник и сряда обаче ще бъдете изправени пред доста затруднения.



След затрупалите ви редица проблеми на работното място, най-накрая ще настъпи затишие

Лъв
Представителите на царствената зодия лъв ще усетят, че в началото на седмицата тонусът им е леко занижен. Излъчването и личната ви изразност отново са подкупващо притегателни. Този факт сам по себе си ви гарантира бързо и цялостно възстановяване в кратък срок, който започва от днес. След затрупалите ви редица проблеми на работното място, най-накрая ще настъпи затишие. Немалка част от вас ще имат възможността в съвсем скоро време да сменят работното си място. Като изключим вторник, останалите дни от седмицата са отлични за деловия ви напредък. При много от вас проблемите засягат основно здравето ви и отношенията ви с околните.

Дева
Прекалената ви правота и фактът, че сте наясно с много от нещата, могат да ви навредят. Имайте предвид, че тази седмица ще премине под знака на множество лъжи и клюки по ваш адрес. Обърнете внимание, че не е задължително разпространителите им да са ваши врагове. Най-тежко ще е положението на служебното ви място, където ще понесете тежки административни удари. За някои от вас се очертават и здравословни проблеми.
За сметка на това обаче се радвате на повече от добър късмет, който ще ви помогне да реализирате целите, които сте си поставили. Делничните дни се очертават като успешни и ще ви радват с отлична реализация. Петък и събота ще са повече от добри, но неделя се очертава доста напрегната, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.