Седмичен хороскоп за периода 09-15.03.2020 (III част) – неприятни емоции за някои от вас

0
358

От особена важност обаче е да успеете да прецените правилно силите си

 

седмичен хороскоп
От особена важност обаче е да успеете да прецените правилно силите си

За съжаление прогнозата на седмичния хороскоп за периода 09-15.03.2020 г. за представителите на зодия Везни не е никак оптимистична. Звездите вещаят, че при родените под знака на тази зодия ще преобладават трудните дни.

Що се отнася до родените под знака на зодия Скорпион, съветът на астролозите е да се доверят на вътрешното си усещане.
Прогнозата за Стрелците е добра – те са стабилни и ще продължат да се развиват и през настоящата седмица.

Какво още вещае седмичният хороскоп за периода 09-15.03.2020 г., можете да прочетете в редовете по-долу:

Везни
Неприятните ви емоции през тази седмица ще са свързани предимно с работното ви място и в частност с колегите ви. Приятните ви емоции пък ще са свързани с вашите роднини. Периодът може да е доста неприятен за вас и донякъде мъчителен от гледна точка на здравословен проблем. В тази връзка някои от представителите на зодията изглеждат доста нервни и отпуснати. Независимо от това в делово отношение повечето Везни ще са активни и борбени.
Като изключим четвъртък, който се очертава като прекрасен ден, останалите делнични дни ще са нервни, доста напрегнати и ще изникват какви ли не неудобства. В петък ще се опитате да отстраните възникнали проблеми. Уикендът ще е успешен.



Поради засилените неблагоприятни влияния върху вас, чувствителността ви е силно изострена

Скорпион
Седмичният хороскоп за периода 09-15.03.2020 г сочи, че представителите на зодия Скорпион ще имат редица възможности за изява. От особена важност обаче е да успеете да прецените правилно силите си и да не се захващате с неща, които няма да можете да свършите както трябва или няма да ви стигнат силите и ресурсите. Поради засилените неблагоприятни влияния върху вас, чувствителността ви е силно изострена и своевременно алармира за задаващи се проблеми. Няма да сгрешите, ако й се доверите изцяло. Имайте предвид, че в службата ситуацията е двойствена и не трябва да имате доверие на абсолютно никого. Дните о т понеделник до сряда ще са доста неприятни. Четвъртък за сметка на това се очертава повече от хубав. Петък също ще е успешен, но в събота трябва да сте много внимателни. Неделя е добра.

Стрелец
Ако сте в конфликт с някого, опитайте се да го прекратите. Седмичният етап подчертава вашата служебна стабилност, но едновременно с това отбелязва и яркото напрежение в деловите среди. Това разбира се ще предизвика затруднения за мнозина. До задоволителен успех ще могат да стигнат само онези представители на зодията, които успяват да поддържат стабилността във всички аспекти в живота си. Делниците ще ви радват с успех, а като по-труден ден се очертава четвъртък. Петък също ще донесе напрежение и кавги. Уикендът ще е спокоен и печеливш, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.