Седмичен хороскоп 02-08 март 2020 г. (I част) – задават се доста неудобства и неприятни ситуации в личен план за някои от вас

0
268

Деловата ви изразност през периода ще е значителна

 

седмичен хороскоп
Деловата ви изразност през периода ще е значителна

Седмичният хороскоп за периода 02-08 март 2020 година вещае, че се задават важни дилеми и успех за представителите на огнената зодия Овен.

За Телците за съжаление се очертава сериозно напрежение през този период. Що се отнася до представителите на зодия Близнаци, то за тях дните ще са ползотворни.

Какво още очаква представителите на всяка зодия в периода 02-08 март, можете да научите от следващите редове.

Ето какво вещае седмичният хороскоп:



Овен
Началото на седмицата, е изключително подходящ период за стартиране на нови проекти, както и други нови, но разумни начинания. За съжаление обаче астролозите вещаят, че ще имате доста неудобства и неприятни ситуации в личен план. В повечето случаи те ще са свързани със здравословното състояние на родените под този знак. При някои пък ще се появят остри семейни разправии. През седемдневието деловата ви изразност ще е значителна. Някои от вас дори ще са мотивирани да си намерят нова работа.
Делниците се очертават благополучни и успешни, с изключение на четвъртък, който ще ви донесе доста напрежение. Петък е изключително благоприятен за постигане на целите, които сте си поставили. Събота ви носи невероятен късмет, а в неделя ще получите нов шанс за печалби.

За мнозина от вас ситуацията ще остане напрегната и незавидна

Телец
Представителите на зодия Телец ще преминат през този период с доста сериозна динамика и вълнение. За мнозина от вас ситуацията ще продължи да е напрегната и незавидна. Това несъмнено ще се отрази негативно върху здравословното ви състояние. Добрата новина е, че предстоящият седмичен етап ще ви донесе нови възможности за възстановяване на личните и социалните позиции. Освен това ще получите и нови възможности за реализация на целите, които сте си поставили.
Понеделник се очертава доста успешен, но следващите дни носят промени.
Петък се очертава като пълноценен ден и ще бъде последван от успешна събота. Неделята обаче ще е слаба и най-добре би било да се отдадете на почивка.

Близнаци
През този период трябва да сте изключително внимателни и да обръщате внимание и на най-дребните детайли. Поради специфични причини сега темпото за вас ще е много по-слабо в сравнение с друг път. Това разбира се съвсем не означава, че изоставате. Новото седемдневие ще изисква засилено внимание във всички сфери от живота. Обърнете сериозно внимание на нещата, които представляват интерес за вас не само към сегашния момент, а и за в бъдеще.
Понеделник се очертава като доста слаб ден, но пък за сметка на това вторник ще е благоприятен. Следващите дни ще са доста динамични, но ще ви радват със сполучливо развитие. Петък носи невероятни успехи, но уикендът ще донесе доста затруднения, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.