Виктория Готева е на седмото небе от щастие: Честито!

0
409

Честито!

Виктория Готева е невероятно щастлива, Сн: БТВ

Красивата водеща и новинарка Виктория Готева сви семейно гвездо. В момента тя и нейният вече официален съпруг се наслаждават на семейното си щастие.

Ръководителят на „Ку-ку бенд“ Евгени Димитров-Маестрото успя да сложи брачната халка на чаровната Виктория. Виктория Готева стана г-жа Димитрова с  тире.

И двамата са романтични по душа. Затова и тяхното брачно тържество било романтично край морето, съобщиха от БТВ.

Щастливите младоженци имат връзка от три години. Но почти никой не е знаел за техните отношения, понеже те и двамата са изключително дискретни.



Красивата булка Виктория Готева и щастливият младоженец Евгени Димитров-Маестрото, Сн: БТВ

Сега вече няма нужда от дискретност повече.

Виктория Готева даже споделила, че вече взема уроци по пиано при нейния съпруг. А кой би бил по-добър от Евгени Димитров-Маестрото. Той е не само изключително надарен пианист, но и композитор.

Екипът на topactualno.com поздравява щастливите младоженци и им пожелава любовта и романтиката  винаги да присъстват в техния живот и да ги вдъхновява за нови творчески изяви!

Чудесно е да се случват подобни щастливи  събития в живота не само на известните хора, но и на тези, които не са обществено популярни.

На път да стане госпожа е и поп фолк дивата Анелия.

Тя получила годежен пръстен на нейния рожден ден преди броени дни. Щастието в любовта се отразява чудесно и върху нейната творческа кариера. Ето как, ще научите ТУК.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.