Сензация: Виж в каква картинка превърна къщата си Руслан Мъйнов за… сватбата

0
2834

Руслан Мъйнов пред най-голямото щастие в живота си, ще се жени за любимата жена

Комикът и чаровникът Руслан Мъйнов има сериозен повод да почерпи. Защото най-накрая се реши – намери щастието в лицето на любимата си Анелия Луцинова, за която ще се жени. Новината за неочакваната и вълнуваща сватба обиколи бързо колегите и приятелите на Руслан Мъйнов, които искрено се радват на късмета му.

Припомняме, че години наред симпатягата от „Комиците“ нямаше човек до себе си и живееше в самота. След раздялата с Алекс Сърчаджиева, в която бе лудо влюбен и която го изостави заради Иван Ласкин, Руслан Мъйнов се бе затворил в себе си и почти се примири със съдбата си на самотник.

Руслан Мъйнов
Руслан Мъйнов най-после ще създаде истинско семейство с любимата си Анелия

Красивата Анелия Луцинова обаче му върна вярата в късмета и му показа какво е истинска любов. А преди няколко седмици зевзекът й предложил брак.

Преди сватбата си обаче, Руслан ремонтира основно къщата си в квартал „Орландовци“ в столицата, която закупи преди малко повече от две години. За негов карък се оказало, че старите собственици го излъгали за перфектното й състояние. Външната стена се напукала, а покривът протекъл.



„Реших, че така и така трябва да я стягам, поне ще я префасонирам изцяло. Сам си го правя, умея го, а и съм си патил доста от така наречените майстори. Искам лично да ремонтирам бъдещия дом на семейството ми“, хвалел се Руслан Мъйнов пред приятелите си и отделял всяка свободна минута на къщата.

„Постоянно пръви нещо – я на покрива ще се качи, я чешмата ще поправи, я мебели ще домъкне. Вече близо 10 бона хвърли по ремонта, но си струва – прави къщата като истинска картинка. Само по-скоро да вкарва булката си Анелия вътре и да правят децата“, смеят се колегите на Руслан Мъйнов.

Комикът засега не е определил точна дата за сватбата си, но тя най-вероятно ще се състои през есента. По-важното е, че Анелия Луцинова е приела с радост и тя, както й Руслан мечтае за голямо семейство с поне три деца.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.