Седмичен хороскоп за 3 – 9 Август 2015 г. – Част 2

0
505

Вашият седмичен хороскоп за хороскоп за 3 – 9 Август 2015 г. Част – 2

ВЕЗНИ (23 септември – 22 октомври) Според вашия седмичен хороскоп би било добре, ако избягвате да се предоверявате на околните през идващите дни. Уповаването на мнението на близки хора не е чак толкова лоша идея, стига да не прекалявате.

СКОРПИОН (23 октомври – 22 ноември) Ако се изправите пред избор между две привлекателни възможности, отделете няколко мига на размисъл, вместо да взимате прибързани решения. Не всичко се свежда до настоящето и близкото бъдеще – понякога не е зле да планирате поне година напред!

Седмичен Хороскоп
Седмичен Хороскоп

СТРЕЛЕЦ (23 ноември – 21 декември) Според вашия седмичен хороскоп ще ви бъде трудно да се съсредоточите върху настоящето. Постарайте се да не губите от поглед ежедневието и задръжте вниманието си, доколкото е възможно, върху важните и актуални неща.

Поръчай своя ХОРОСКОП при нашия астролог!



КОЗИРОГ (22 декември – 20 януари) За представителите на знака Козирог ще бъде добре да не навлизат в преки разправии през настоящата седмица. Не забравяйте, че едно пререкание е еднакво вредно за всички замесени страни, независимо от това, кой се окаже „победител“ накрая.

ВОДОЛЕЙ (21 януари – 19 февруари) През настъпващата седмица пред представителите на знака Водолей се разкрива възможност за създаването на нови връзки, както и възстановяване на стари такива. Именно сега е идеалният момент за изглаждане на стари дрязги с близки и познати – смело напред!

РИБИ (20 февруари – 20 март) Според вашия седмичен хороскоп продължаването по същия път, по който сте се движили досега, ще ви се струва много по-лесно, от внасянето на промени в начина на действие. Извършването на определени промени обаче, може да се окаже изключително полезно в дългосрочен план.

Линк към Първата Част >>>

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.