Гигантски астероид достига Земята със страшна скорост?!

0
269

Според теоретици, Земята ще бъде достигната от огромен астероид, който ще ни достигне само след няколко седмици

Само преди няколко дни в световните осведомителни агенции излезе новината как гигантски астероид ще достигне до повърхността на Земята само след по-малко от месец. При досега си с планетата ни космическото тяло ще нанесе фатални последици, съобщи „Дейли Телеграф”, цитирана от novini.bg.

Запознати разкриват, че при евентуалният сблъсък, който ще стане в периода между 21-28 септември 2015 г. планетата ни ще загине. Тези шокиращи твърдения бяха промотирани от известния в Южна Америка пророк Ефриан Родригес, който споделил своята прогноза дори с НАСА.

Родригес разкрил, че в своето пророческо видение как гигантски астероид достига въздушното пространство на град Аресибо, разположен в Пуерто Рико. Той ще се приводни във водите на Карибско море, някъде между курортното селище Маягуес и остров Мона.

asteroid
Дали този гигантски астероид ще достигне Земята?

Точно в този момент Земята ще преживее най-унищожителното земетресение в своята история, с мощност 12 по скалата на Рихтер. Това ще е фатално за планетата ни, разкрива Ефраин Родригес.



Шокиращата новина бързо обиколи световните информационни агенции, което принуди Американската космическа агенция НАСА. Отношение по темата взе Пол Чоудас, служител в Службата по проследяване на небесните тела. Той поясни, че Агенцията няма информация за подобно унищожително приближаване на астероид към Земята.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.