Най-бързият сладкиш – идеален и за 90-дневната диета (няма такава диетична вкусотия)

1
710

Тази рецепта за убийствен сладкиш е едновременно лесна, бърза, евтина и отгоре на всичко диетична

Днес ще ви представим нещо наистина изкушаващо, на което надали ще успеете да устоите. А именно най-бързия и лесен сладкиш, за който сте чували. Който е едновременно божествено вкусен, но и подходящ при диета.

Той пасва идеално ако спазвате прочутата 90-дневна диета и ще ви накара поне за момент да забравите, че „тормозите“ тялото и волята си с въздържание. Вижте само колко лесно става:

Чуден скоростен и вкусен сладкиш, перфектен за 90-дневната диета
Чуден скоростен и вкусен сладкиш, перфектен за 90-дневната диета

Трябват ни едно яйце, чаша кисело мляко, чаена лъжичка сода или половин бакпулвер, чаена чаша захар, две чаени чаши брашно, седем лъжици олио, една ванилия, плодове по ваш избор – ябълки, орехи, стафиди, а може и локум, както и пудра захар за поръсване.

Приготвянето е страшно бързо и лесно, най-елементарното, което сте чували. Просто разбъркайте всички посочени продукти, но без миксер, в този ред, в който сме ги изброили.



След това ги изсипете в намаслената и набрашнена тавичка – направо върху нея, или върху хартия за печене. Отгоре наредете нарязаните плодове, които сте избрали, или локума. А може и всичко това заедно, така сладкишът ще стане още по-вкусен.

После го поставете във фурната да се пече, като първо сте я загряли на 200 градуса температура. Щом сладкишът вече е готов, поръсете го отгоре щедро с пудра захар и после го похапнете сладко.

Да не забравяме най-важното – този чудно вкусен сладкиш е страшно подходящ и ако сте на прочутата 90-дневна диета за отслабване. Факт, който го прави наистина незаменим. Да ви е много вкусно на всички!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Супер сладкишче и тъкмо навреме за моята 90 дневна диета.

    Балгодаря много.

    Катя

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.