Нарочно ли Моника Валериева излезе от ВИП Брадър? (Истината само тук)

0
326

Моника Валериева изхвърча от Къщата на ВИП Брадър

Моника Валериева бе поредния съквартирант, напуснал завинаги шоуто.Тя попадна на номинации заедно с Кичка Бодурова и Луна. Изцяло женското трио се бореше за народното одобрение, като отговаряше на неудобните въпроси на съквартирантите.Първа на пангала се изправи Луна. На щекотливия въпрос на Люси колко пари е изгубила във фалиралата банка КТГБ и дали те са били нейни, певицата даде половинчат отговор.Обеща зрителите да разберат истината, когато като финалистка покаже разпечатката.

Отговорите на Кичка отново срещнаха яростната съпротива на дует „Ритон”. Изпаднала в откровение, Катя на няколко пъти подчерта, че не са близки, въпреки че в Америка те са спали в дома й.Аудиторията предпочете моделката да е аут от ВИП Брадър.

Моника Валериева вече е аут от шоуто
Моника Валериева вече е аут от шоуто

Преди това Моника Валериева едва се съвзе от обвиненията на Люси Иларионов, че упражнява най-древната професия и няма сериозен приятел. Тя се притесни, че навън нападките му ще огорчат родителите й.За нейна утеха по телефона бе включено гаджето й. Въпреки разговора им, това остави много въпросителни. С думите й, че „хапвам и идвам, ще се видим”, зрителите заподозряха поредната измама на Големия брат.

Фейсбук изригна, че най-вероятно и тя е сключила договор с продуцентите да излезе по-рано. Така, „уж случайно” се случи и с някои от останалите ВИП звезди. Най-пресен пример е Преслава, която бе показана като земна и хрисима, и много ранима, отказваща да номинира хора, с които вече е приятелка. И затова само две седмици след старта на шоуто вече бе навън.



Една от целите, с които Моника Валериева влезе бе да си изчисти имиджа си. Защото тя прекрачи прага на Къщата като мъжемелачка и крадла на мъже, но режисьора Люси Иларионов добави нова, черна краска към характера й. Той просто каза в ефир слуховете, които кръжат около манекенката, която не е била победител в нито един конкурс.

Дали мина номерът й да се изкара жертва и да излезе случайно, това зрителите ще преценят. Пред Ники Кънчев плеймейтката каза, че вътре е намерила много приятели. Моника Валериева даде имунитет на актрисата Ернестина Шинова, с която станаха подозрително близки.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.