Дует Ритон мрази Кичка Бодурова заради това! (Истините, които шокират)

0
551

Кичка Бодурова е в постоянна контра с ритонците в Къщата на ВИП Брадър

Неподозираните истини за отношенията на Кичка Бодурова с дует Ритон неочаквано разкри рок динозавъра Ицо Петрофф. Тайните са направо шокиращи!За рок музикантът Кичка е ураган, а звездния дует – бледо копие.Защото по времето, когато Кичка пълнела и препълвала залите като звезда, Здравко и Катя пеели по читалища, за жълти стотинки, разкрива той.

За него Здравко е „щурец, който подскача на сцената”. Затова се диви на Кичка Бодурова, че в Къщата е заела отбранителен режим, при звездната си кариера от световен ранг.Тя е пяла не само в Сизърс Палас в Лас Вегас, но е работила и с куп световни знаменитости, като Тина Търнър и други.

Не беше само най-красивата българска певица, но имаше специфичен дълбок и гръден глас, с голям диапазон. Да не говорим за сценичното й присъствие. Тя беше огън и плам на сцената и извън нея, реди достойнствата й рокаджията.

Кичка Бодурова е звезда от световна велиична
Кичка Бодурова е звезда от световна велиична

Сочи, Дрезден, Рощок, Чехословакия, ЮАР или Австралия, с най-добрия оркестър на Финландия са само малка част от конкурсите, които печели от раз. Неща, за които дори Лили Иванова не е могла да мечтае. А след фурора й на „Златния Орфей” чуждите мениджъри пощуряват по нея, но тя избира Източна Германия, защото такива са времената тогава. Но и в ГДР Кичка става №1, а Гърция и до днес лудее по Кичка. Там и на Балканите тя стана суперзвезда. И то само с гласа си.



Тези и други нейни звездни мигове на Кичка бяха затъмнени от медийното пространство, защото бе кадърна, не се съобразяваше със статуквото, за разлика на „постиженията” на верните естрададжии.

Така момичето от крайните квартали на Бургас, което завърши немска гимназия превърна живота си в приказка, въпреки непрестанния терор от ДС. Днес й завиждат, защото Кичка Бодурова е най-богата сред родните естрадни певци.

И то не чрез мъжа си, който в Гърция може и да е милионер, но не и в Америка, където е средна ръка бизнесмен. Кичка замина в САЩ с купчина пари и там също стана звезда. И сега е супербогата рентиерка. Благодарение на таланта и харизмата си е осигурила рай не за един, а за три живота, забива нож в раната на завистниците музиканта.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.