Адриана Дунавска от Париж: Господ запази дъщеря ми от атентата

0
464

Талантливата гимнастичка Адриана Дунавска днес е треньор на националния отбор по художествена гимнастика на Франция и говори за атентата

От 2008 г. Адриана Дунавска живее в Париж и тренира състезателките по художествена гимнастика ансамбъл и индивидуално представяне.

По повод зверският атентат в Париж от черния петък 13 2015 г., Светослав Иванов от Би Ти Ви е на мястото на събитието и предава директно последните новини от френската столица.

Днес Светльо Иванов се срещна с Адриана Дунавска, сестрата на Камелия Дунавска и разговаря за трагедията.

Както всички в Париж, така и Адриана е притеснена за живота на своето семейство, за нейните състезателки и всички хора в столицата.



Тя каза, че ще се включи във всяка протестна демонстрация, която осъжда насилието, както го е направила преди няколко месеца, когато разстреляха журналистите от Шарли Ебдо.

Същата вечер на петък  13, дъщерята на Адриана Дунавска трябвало да се срещне с приятели точно на площад Република, за да се забавляват заедно.

dunavska
Господ запази жива дъщерята на Адриана Дунавска

Не могла да приключи работния си ден навреме, защото излязла спешна работа, която не търпяла отлагане и момичето трябвало да я свърши.

Точно тази работа спасила живота й, а благодарната майка Адриана казва, че по този начин Господ запазил живота на нейната дъщеря.

За съжаление сред многото жертви има и млад мъж с двойно гражданство – българско и френско.

Той е застрелян и загива на място, а снимки и повече за Себастиян прочетете ТУК >>>.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.