Направете си разкошни чушки „Царица“ (невероятно вкусно ястие)

0
289

Чушки „Царица“ със сигурност ще ви допаднат, защото наистина са невероятно вкусни

Това е една лесна рецепта за страшно вкусните чушки „Царица“. По-различни са от обикновените, а са така апетитни, че биха разяли и най-злоядото дете.

Даваме ви сега точната им рецепта и пълни указания как да си приготвите у дома тези убийствени чушки „Царица“. Уверяваме ви, че не е никак трудно.

Пригответе си тези чудно вкусни чушки "Царица" и гарантирано няма да съжалявате
Пригответе си тези чудно вкусни чушки „Царица“ и гарантирано няма да съжалявате

Трябват ни около дузина – 12 печени чушки, магданоз или копър – колкото вие пожелаете и харесвате, около половин бучка сирене, но може и малко повече и сол на вкус.

Първо панираме печените чушки в яйце и брашно, а след това ги оставяме да изстинат много добре. Докато изстиват нарязваме копъра или магданоза и ги смесваме със сиренето в една по-голяма купа.



Изстиналите вече чушки нареждаме в тавичка от йенаглас като редуваме ред чушки, после ред сирене, отново ред чушки и така, докато не свърши сместта със сиренето и магданоза или копъра.

Заливаме ги с една чаша вода, черен пипер според вкуса и три лъжици олио. Завиваме тавата с домакинско фолио и ги поставяме във фурната да се пекат на умерена температура.

След като ястието е готово и вече поизстине, се изсипва в плато като гледаме горната част на ястието да се озове отдолу на платото. Най-накрая, за капак, настъргваме кашкавал и поръсваме ястието като по желание го украсяваме с люти чушки и го сервираме. Става наистина уникално вкусно, както сами ще се уверите, щом го пробвате. Да ви е сладко на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.