Кошмарът за Десислава продължава: Спечели дрехите си, но загуби много!

0
295

Десислава стартира малко неудачно

Сезонът на Биг Брадър Ол Старс се оказа малко кошмарен за Десислава. Още с влизането си певицата бе буквално заядена от светския пиар Евгени Минчев. Устатият любимец на ВИП-персоните демонстрира, макар и не така открито своето по-различно, разбирай неприязнено отношение, към поп фолк дивата. Евгени Минчев обича да се звездее, тъй като организира руските балове, той е сред спонсорите на „Бизнес дама на годината” и изобщо неговите занимания са далеч от чалга културата.

Това, че сред звездите в по-умаления вариант на ВИП Къщата той получи и статут на звезда от висок калибър още повече накара самочувствието му да щръкне.

Десислава я очакват много изпитания в Къщата на Биг Брадър
Десислава я очакват много изпитания в Къщата на Биг Брадър

Първата обида блондинката се опита да замаже. Лордът я засегна жестоко, че доста се е ошишкала и то отзад. Втората обаче я накара да онемее и да няма какво да каже.

С острия си език лорда я „поряза”, че възрастта й напредва. Това подейства като ударена с ток на Ваня Червенкова, която реагира бурно. Тя яко захапа светската персона, с което показа, че милите отношения помежду им са само мит.Всеки знае как богаташката му изкара „кирливите ризи” пред цяла България. Първата мисия почти тръшна звездата на „Пайнер”. Според играта на съдбата тя трябваше да избере двама съквартиранти, за да ги спаси от тежката съдба.



Първият бе футболиста Ваня Джаферович, който бе ”осъден” да слугува на всички в Къщата. Десислава си върна дрехите, които й бяха отнети заради късмета й. Тя обаче трябваше в замяна да стане прислугата на звездите.

За свой помощник чалга дивата избра Джаферович. Двамата ще им правят закуска, обяд, ще чистят и мият чиниите на останалите си играчи. А ще спят и в отделно помещение за прислугата. Какви ли обиди очакват Десислава от Минчев, тепърва ще видим?

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.