Катя и Здравко от Ритон са ужасени: Това, което видяха в Къщата ги срина!

0
390

Катя и Здравко от Ритон не могат да се отърват от кошмара

Катя и Здравко от Ритон не успяват все още да проумеят това, което видяха във финалната вечер. Пререканията и грозните думи, които си размениха с колежката си Кичка Бодурова се оказаха „бели нощи” в сравнение с това, което звездното семейство видя. Свидетел на това стана и певицата от Лас Вегас. А то е повече от ужасяващо.

То бе неописуемото поведение на Станимир Гъмов и шампиона Джино. Скандалът е огромен, пише в. „Всеки ден”. Желанието на американския плейбой било във финалната нощ да му бъде доставено в Къщата скъпо забранено вещество, с което да уталожи бушуващите си страсти, както и тези на кукления артист. Гъмов се съгласил моментално, защото със скромните си доходи на артист той не можел да си позволи подобен лукс.

Катя и Здравко от Ритон са съсипани след това, което видяха в Къщата
Катя и Здравко от Ритон са съсипани след това, което видяха в Къщата

Двамата получили желаната дажба и побързали да я използват в тоалетната, където няма камери. След като излезнали от сервизното помещение, те били във видимо неадекватно и приповдигнато настроение, а кукловода решил да се довърши с порядъчна доза алкохол. Като и преди това двамата си пийнали порядъчно.

След което Джино и Гъмов се хилели непрекъснато, правели всевъзможни маймунджулъци, които бяха спестени на драгия зрител и постоянно си пипали носовете, разкриват източници от шоуто. Кичка и дует Ритон станала свидетели на потресаващата случка и още не могат да се отърват от този кошмар.



Със силата на волята певците успели все пак да ги изтраят и почти с радостни викове излезнали от Къщата и кошмара, на който били подложени от постъпката на Станимир Гъмов и победителя Джино. След този резил на съквартирантите си Здравко бил категоричен, че повече не иска да има пререкания с Кичка Бодурова. Все пак са от една гилдия, а и след видяното, звездното семейство много бързо се помирило с колежката си извън шоуто.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.