Любо Нейков унищожи Слави Трифонов

0
246

Комикът е на път да отмъкне крупна сума под носа на Дългия

Любо Нейков унищожи доскорошния си шеф Слави Трифонов.

Продуцентът на „Комиците” вече диша все по-осезаемо във врата на шоумена и не е изключено да се стигне до там, че да му отмъкне под носа крупна сума в размер на два милиона лева от реклами.
Комедийният актьор вече два пъти успя да натири носа на Дългия, след като го пребори по гледаемост.

За никого не е изненада, че през последните няколко години „Шоуто на Слави” се износи твърде много. Мнозина от зрителите вече се отказаха да го гледат и недоумяват поради каква причина още го кретат, а не го свалят от телевизионния екран.

Комикът е на път да отмъкне крупна сума под носа на Дългия
Комикът е на път да отмъкне крупна сума под носа на Дългия

До неотдавна имаше съмнения, че Слави има сериозен гръб и поради тази причина успява да се задържи вече толкова години в ефир. Това съмнение бе потвърдено неотдавна, след като стана ясно, че Цветан Василев се опитва да пробие в политиката именно чрез шоумена.



А Любо Нейков е щастлив от факта, че е успял да издуха Дългия в дъното на класацията. Според резултатите на пийпълметричната компания „Нилсен адмосфер”, комикът има завидно превъзходство пред Слави Трифонов. Сериалът му „Столичани в повече” заема 11-то място в класацията, докато шоуто на Дългия се нарежда едва на 20-то от общо 25-те позиции, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.