Вашият хороскоп за всички зодии от 7 до 11 март (част 1)

0
391

Тази седмица е специална. Научете какво са ви подготвили звездите от вашия хороскоп за периода от 7 до 11 март. Така ще се ориентирате правилно в живота

Да не забравяме, че тази седмица е 8-ми март.  Дамите винаги трябва да се чувстват  елегантни,  красиви и желани. А мъжете да се грижат за тях не само на този ден, а винаги.

хороскоп
Вашият хороскоп

ОВЕН – Успешна седмица

Предстоящите 5 дни са  благоприятни за представителите на огнения Овен. Те разкриват изключително  добри възможности за реализацията на личните цели.

Ще облагодетелстват  родените в този знак със силен късмет за ползотворни контакти в обществените среди. Сряда е натоварена с работа, но четвъртък ще бъде  успешен и невероятно ползотворен.  Петък ще премине интензивно и с голям успех. В събота внимавайте, но неделята е успешна.



ТЕЛЕЦ  –  Проблеми със здравето и на  работното място

Напрегната седмица  за Телците  в личен и в делови план. Имате  шанс да реализирате своите  цели. Но ще бъдете подложени на  нервни атаки, които причиняват  гневно настроение, опити за диктат и мощни словесни сблъсъци.

Ще изпитате напрежение в  сряда и утихване на емоциите  в  четвъртък. Петък е ден за положителни служебни емоции, а през уикенда ще изживеете чудесни емоционални моменти.

БЛИЗНАЦИ –  Овладейте своята нервност

Близнаците имат огромен  късмет и  възможности за материалната си реализация. Ако успеят да овладеят  своята нервност, ще вървят уверено по пътя към успеха. На много от вас им предстои да се заемат с  нови начинания  в деловата сфера.

Сряда ще бъде спокойна, а четвъртък е ден на слаба реализация. Петък е успешен ден, а  събота и  неделя ви предстоят добри начини за развлечения.

РАК –  Обърнете внимание на  разбирателството

Раците са изнервени и често повишават тон.  Ако успеете да се владеете, ще постигнете огромни успехи.  Седмицата е подходяща за нови начинания. Сряда ще бъде натоварена, а четвъртък е спокоен ден. Петък и почивните дни са изключително  благоприятни.

ЛЪВ  – Успешен период

За представителите на зодия Лъв започва един дълъг 4-месечен период. Ако успеете да се доверите на хората от своето обкръжение,  ще постигнете невиждани успехи.  Бъдете търпеливи и спокойни – всичко ще се нареди както трябва.

Сряда ще бъде натоварена, а в четвъртък ще искате да релаксирате.  Петък е успешен, дори  печеливш ден. Събота и неделя ще ви донесат щастие.

ДЕВА – Повишете своята предпазливост

Бъдете предпазливи по отношение на своите колеги или партньори. Възможно да се появят конфликти и други неприятни ситуации.  Ако се занимавате с бизнес, седмицата ще бъде успешна за вас.

В  сряда ще постигнете добри  успехи.  Негативните емоции ще ескалират  в четвъртък.   Петък ще ви донесе  печалби. Събота е свързана с  промени, а в неделя идва любовта.

Не пропускайте информацията от част 2 от новия хороскоп.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.