Хороскоп за всички зодии от 7 до 11 март (част 2)

0
300

Звездите разкриват пред нас своите аспекти, а ние с интерес се вълнуваме какво ни предстои да изживеем. Вашият хороскоп ще ви даде ценни насоки

Да не забравяме, че тази седмица празнуваме 8-ми март. Информацията от вашия хороскоп от част 1 е изключително полезна.

хороскоп
Вашият хороскоп

ВЕЗНИ – Благоприятен етап

Благоприятен период да реализирате своите планове с помощта на влиятелни връзки и контакти. Бъдете настойчиви, докато осъществявате своите материални цели.

До петък ви предстои много работа, но не се очакват някакви неприятности или проблеми. През почивните дни ще изживеете заслужена почивка и любовни трепети.



СКОРПИОН – Етап на стабилизиране

През седмицата се откриват пред вас нови възможности за отлична реализация както на личните цели, така и на новите ви идеи. Проблеми могат да ви създадат само от администрацията.

До петък ви очаква много работа, но вие сте заредени с амбиция и енергия. През почивните дни ще искате да останете със своите близки или вашите партньори в усамотение.

СТРЕЛЕЦ – Прекрасни възможности

На вашия хоризонт се откриват и възможности, за които не сте се надявали по-рано. Това е прекрасен шанс за вашата реализация не само за момента, но и за по-далечното бъдеще. Избягвайте провокации и конфликти, за да не хабите излишна енергия.

Седмицата е наситена с работа. Възможно да работите и през почивните дни.

КОЗИРОГ – Адекватни действия

През настоящата седмица няма да имате проблеми на работното място, но трябва да обърнете внимание на своето здраве. Възможно е да се обадят болести, които си мислите, че вече са отшумели. Петък е особено натоварен в професионален план. Пазете се да не се преуморите. През почивните дни се отдайте на почивка.

ВОДОЛЕЙ – Пазете се от удари под кръста

Имате много идеи, които искате да реализирате. Но тази седмица не е най-подходящият период. Изчакайте до следващата седмица. Има хора от вашето обкръжение, които са готови да ви ударят под кръста, но не се притеснявайте – няма да успеят да ви навредят.

През почивните дни ви очакват страхотни изненади.

РИБИ – Финансови успехи

Периодът е изключително благоприятен за печалби. Пуснете фиш за тото или изтеглете билетче за някоя лотария. Подходяща седмица да започнете нова работа или да получите повишение в службата.

Предстои ви една седмица, изпълнена с много работа, затова пък през почивните дни ще релаксирате както никога до сега, писаха в За жената.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.