Как да развалите направена магия?

0
672

Няма единен метод, с който да развалите направената ви магия и това се дължи на факта, че всяка една от тях е индивидуална

В този материал ще ви разкрием как можете да си развалите сами направена ви магия.

Още от древни времена са се правили много и различни магии – за любов, за болест, за несполука, дори и за смърт.
По-голяма част от магиите се правят през нощта, преди да е изгряло слънцето.

Няма единен метод, с който да развалите направената ви магия и това се дължи на факта, че всяка една от тях е индивидуална.

магия
Няма единен метод, с който да развалите направената ви магия

Можете обаче да откриете дали ви е направена магия с помощта на яйце. Чукнете сурово яйце в купа с вода и го сложете под леглото, на което спите. Ако на сутринта изглежда като сварено, значи имате направена магия.



Вярва се, че яйцето съдържа всичко необходимо за раждането на един живот, както и че притежава огромна енергийна сила. Черупката му представлява земното, белтъкът – водата, а жълтъкът – огъня.

Ако искате да развалите направена ви магия, е необходимо да сложите четири сурови яйца във всеки един ъгъл на стаята, в която спите. Оставете ги да престоят една седмица и след това ги изхвърлете в течаща вода.
Запомнете, че когато си тръгнете за вкъщи, не трябва да се обръщате назад, за да не ви застигне злото.

Символ на направена магия са и странни предмети, които можете да намерите в дома си. Вземете откритото, отидете на голям кръстопът и го запалете там. Изчакайте го да изгори нацяло като през това време повтаряте „Както гори този огън, така да изгори и направеното ми зло. Както се разнася този дим, така да се разнесат и злите сили витаещи около мен”, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.