Ритуалите, които ще ви помогнат да срещнете любовта

0
333

Един от най-изпълняваните ритуали е този за предизвикване на появата на любим човек

Първото нещо, което трябва да уточним е, че ритуалите са много по-различни от магиите.

Ритуалите по-скоро представляват езическо вярване, подплътено с народни предавания. Освен това ритуалите са в пъти по-слаби от магията.
Що се отнася до нея, тя може да бъде направена само от човек, който притежава необходимата сила да я направи, а не от редицата самозванци, които целят единствено да ви опразнят джоба.

ритуалите
Един от най-изпълняваните ритуали е този за предизвикване на появата на любим човек

Ритуалите са лесно достъпни и могат да се правят у дома. Един от най-изпълняваните ритуали е този за предизвикване на появата на любим човек до вас.
За направата на този ритуал е необходимо да отидете до някоя река и да се разходите около нея. Докато се разхождате си изберете някое речно камъче и го вземете. Прибирайки се в дома си го поставете покрай личните вещи.
Този ритуал изчиства негативната енергия, която сте събрали и ще ви помогне да си намерите подходящия партньор.

Друг лесен ритуал пък би могъл да накара човека, когото сте си харесали да мисли непрекъснато за вас. Това, което трябва да направите е да се настаните удобно някъде, за да посрещнете изгрева на слънцето. Докато първите слънчеви лъчи галят лицето ви, повторете 33 пъти името на вашия възлюбен.



Искрено се надяваме някой от тези ритуали да успее да ви свърши работа и да привлечете правилния партньор към себе си, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.