Няколко ритуала за привличане на късмет

0
438

Първият ритуал за късмет се прави в неделя вечер, след залез слънце

Тези ритуали ще са ви от огромна полза за привличането на късмет.

Ритуалите за късмет, които ще ви предложим са изпитани от няколко поколения и действат безотказно.

Първият ритуал за късмет се прави в неделя вечер, след като слънцето е залязло. Намерете бреза и отчупете малко от кората й. В понеделник при изгрев слънце вземете парченцето от брезата, обърнете се на Изток и изречете седем пъти на глас „Вместо зло – само късмет! ”. След това го завийте в червен плат и го приберете в джоба си. Носете това парченце кора със себе си в продължение на една седмица и ще се уверите, че късметът е вече на ваша страна.

късмет
Първият ритуал за късмет се прави в неделя вечер, след залез слънце

Другият ритуал за късмет изисква да станете рано, преди да изгрее слънцето и да излезете навън, докато още има роса. Преди излизане хвърлете върху главата си половин шепа зърна от пшеница. Направете разходка около дома си, след което изтупайте зърната от главата си и се приберете. Енергията, която са дали пшеничените зърна определено ще привлече късмета към вас.



За третия ритуал за привличане на късмета ви е необходима чаша прясно мляко.
Вечерта изсипете една чаша прясно мляко в купа (задължително трябва да е плитка), наведете се леко над нея и кажете три пъти на глас „Късметът ще е утре с мен! ”. След това оставете млякото на хладно място, а на сутринта на излизане от дома, измийте ръцете си с него, пише sanovnik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.