Казахстанската Ванга: Идва най-страшното! (Тя е познала всичко)

3
5661

Казахстанската Ванга чертае страховити неща за бъдещето на света

Казахстанската Ванга твърди, че тепърва идва страшното. Според ясновидката Вера Лион, която мнозина вече наричат Казахстанската Ванга, човечеството ще бъде изправено пред невероятни изпитания.

В близките години ще се възцари истински хаос на страната, чертае мрачни прогнози пророчицата. Тя е категорична, че Европейския съюз ще се разпадне, Америка също я очаква подобна тъжна съдба. Не само в Русия, но и други страни ще се откажат да използват във валутата си американския долар.

Казахстанската Ванга позна всичко
Казахстанската Ванга позна всичко

Подобно на петричката врачка баба Ванга и нейните прогнози се сбъдват. Поради тези верни попадения тя е наречена така, на ясновидката от Петрич.

С невероятна точност преди две-три години врачката от Казахстан предсказала това, което сега се случва в Европейския съюз и Турция.В момента пророчицата казва, че не само Евросъюза ще се разпадне напълно, но и подобна страховита прогноза вещае Казахстанската Ванга и за Съединените американски щати.

Тя предрича още, че само сред две- три години диктаторът Ердоган ще бъде свален от власт и наказан жестоко за това, което прави с народа и страната си. По това време Турция ще бъде застигната и от сериозно земетресение, категорична е в прогнозите си Вера Лион.

След като е спретнала доста така наречени оранжеви революции, САЩ също го очаква тотално разпадане. „Това е вселенски закон. Не може да не очакваш да получиш това, което правиш на другите”, категорична е ясновидката.

Според Леон американците ще предизвикат още кръвопролитни войни, но те няма да засегнат Русия, Казахстан и Украйна. Тези страни ще остават извън военните конфликти на страната с неограничените възможности.

Казахстанската Ванга е категорична, че през следващите години Русия ще разшири територията си. В нейно владение ще попаднат земи от Украйна и Казахстан. Китай пък ще загуби икономическата си мощ, са още част от прогнозите на врачката.

loading...

3 КОМЕНТАРИ

 1. МИЛИ ХОРА!
  Възможно е, това което всички, са се впуснли да пишат, за всевъзможни, апокалипсиси и войни, да е вярно, но
  ТОВА НЕ КАСАЕ БЪЛГАРИЯ!?…
  УТОЧНЯВАМ: България е свята страна,
  измъчвана и поругавана от кой ли не
  в миналото и сега!….
  Обаче, въпреки всичко това, БОГ ще запази България, а много от хората, ще се върнат, защото в тези, големите държави, където всички избягаха, наистина, ще се разрушат и разделят, което ще бъде добре за нас!…
  България, след следващото правител
  ство ще стане, ЦЕНТЪР НА БАЛКАНИ
  ТЕ, ЗА ДОБЪР ЖИВОТ!….
  ТОВА е моето, неспекулативно пророч
  ество….!
  МОЛЯ, ако се окажа права, и мен да ме “ИЗТЪПАНИТЕ” И ОБЯВИТЕ ЗА
  ПРОРОК?!….
  А, ЗАСЕГА, ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ БЪЛГА
  РИ И НА ВАС, ЩАСТЛИВА, ЗДРАВА И БЛАГОПОЛУЧНА НОВА-2019 година!
  А..М..И..Н
  Румяна Петрова

 2. БРАВО Г-жо Попова Така е и Така ще Бъде Нашата БЪЛГАРИЯ Винаги е Била и Винаги ще Бъде Обичана и ПАЗЕНА от БОГ от ОТЦА И СИНА АМИН

 3. Българската земя е свещена
  А.българите са най издържливостта,.велика,и истинска нация
  България ще стане земен рай

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.