Дете-феномен изуми световната медицина

0
337

Въпреки всичко детето няма никакво отклонение в ДНК-то

Дете-феномен остави световната медицина без думи.

Деветгодишната американка Габи Уилямс оставя световната медицина без думи вече години наред.

световната медицина
Въпреки всичко детето няма никакво отклонение в ДНК-то

Всъщност истината е, че тя се намира в необичайно състояние.

Лицето и тялото й сякаш са недокоснати от времето. Междувременно Габи тежи едва 5 килограма. Теглото й е твърде ниско като се има предвид възрастта й.
Мнозина правят паралел със състоянието на момиченцето, оставило световната медицина без думи с филма „Странният случай с Бенджамин Бътън“.



Припомняме, че в лентата главният герой успява да изуми конвенционалната медицина като се ражда като грохнал старец. Всички обаче остават още по-изумени, когато умира, изглеждайки като невръстно бебе.

Това, което изумява световната медицина в случая с Габи е, че процесите на развитие, които протичат в организма й са пет пъти по-бавни от тези при здрав човек.
Този факт изумява и някои от най-големите капацитети в световен мащаб. За момента те все още са затруднени да открият причината, довела я до това състояние.

Габи се появява на бял свят с доста аномалии.
Една от тях е тази на главния мозък. Освен това е увреден зрителния й нерв и е с два порока на сърцето. Габи е напълно няма, има цепнато небце и аномалия на гълтателния рефлекс. Поради тази причина се налага да се храни чрез тръбичка в носа.

Най-странното в случая е, че според изследванията тя няма никакво отклонение в ДНК-то.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.