40 години по-късно: Истината за смъртта на Елвис Пресли изплува!

0
482

Елвис Пресли го няма от цели 40 години и през цялото това време човечеството живя в заблуда!

Певецът, който прокара рока като стил музика по цял свят, Елвис Пресли е мъртъв от почти 4о години, но истината за неговата смърт едва сега изплува. Това стана ясно от последните разкрития в американската преса.

Досега се считаше, че кралят на рока е починал от свръхдоза наркотици. Това обаче е само част от истината за неговата трагична гибел.

В САЩ се пише, че Елвис Пресли е имал тумор на мозъка, причинен именно от забранените субстанции, които е приемал. Дори самият той не е знаел за болестта си и затова е продължил да се друса неограничено.

Тази версия обяснява неговите припадъци по време на последните му концерти. Известно е, че към края на кариерата си рокаджията трудно издържаше цял концерт, без да изпадне в безсъзнание поне за няколко минути.



Елвис Пресли
Елвис Пресли от 40 години вече не е сред нас

„Не можех да гледам как се съсипва и затова го напуснах. Болеше ме да го гледам такъв, уж беше жив, но всъщност вътрешно умираше.“ – тези думи на Присила Пресли, бившата жена на Елвис, все още стоят като кол, забит право в сърцата на всички фенове на певеца.

Наркотиците обаче е можело и да не отнемат живота на Краля, ако той не е страдал от рак. Затова веществата, които поглъща във фаталната нощ на 16 август 1977 г., му идват като свръхдоза, а всъщност не са били чак толкова голямо количество.

Елвис Пресли започва да взима забранените субстанции заради огромното напрежение, на което е подложен. Кариерата му точно в този момент е в застой и за да издържи на стреса, певецът се друса ежедневно.

Особено срамна е случката, в която е бил намерен в безсъзнание в тоалетната, преди негов концерт. Тогава Елвис е бил буквално паднал върху тоалетната чиния, след като преди това е бил повърнал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.