Присила Пресли взриви света: Имах връзка с… (не е Том Джоунс)

0
967

Присила Пресли прикова вниманието на целия свят!

Единствената жена, която Елвис Пресли някога е обичал, Присила Пресли направи разтърсващо признание. Актрисата е въртяла любов на работното място, при това с години.

Това се е случило по време на снимките на хитовия сериал „Далас“. Присила участва е него в продължение на няколко години и именно там е открила един от мъжете на своето сърце.

„Имах връзка с колега от „Далас“, но не желая да конкретизирам името му. Мога да кажа само, че бяхме наистина влюбени.“ – споделя Присила Пресли пред американски ежедневник.

Медиите в САЩ прогнозират, че най-вероятно говори за Патрик Дъфи, с когото играеха двойка в сериала. Двамата по онова време са били засичани много пъти заедно извън снимачната площадка.



Присила Пресли е била с Патрик Дъфи
Присила Пресли е въртяла любов с Патрик Дъфи

В последните дни се появи слух за друга любовна афера на Присила Пресли, и то настояща. Говореше се, че Том Джоунс е новият мъж на сърцето й, но той отрече тези твърдения.

Присила беше съпруга на Елвис Пресли в продължение на 6 години. От брака им се роди Лиза Мари Пресли, която стана много попуярна покрай своя брак с Майкъл Джексън през 90-те години.

Връзката на Присила и Патрик Дъфи е останала в тайна най-вероятно заради факта, че по онова време и двамата са били семейни. Въпреки че са били влюбени, нито един от тях не е напуснал половинката си.

И до днес остава спорен въпросът как се е стигнало до развода между Елвис и Присила. Някой твърдят, че кралят на рока е напуснал тогавашната блондинка заради друга жена. По-достоверни обаче изглеждат твърденията, че актрисата е изоставила певеца заради зависимостта му към наркотиците.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.