Научете какво издава цветът на името ви

0
592

Волята за живот, която притежавате, е изключително силна

За да разберете какъв цвят е името ви и какво означава това, трябва да направите няколко стъпки.

името
Волята за живот, която притежавате, е изключително силна

Първата от тях е да откриете цифрата, на която отговаря всяка буква от името ви. След това съберете цифрите. Целта е да стигнете до едноцифрен сбор.
След като сте изпълнили тези няколко задължителни условия, можете спокойно да разкриете какъв цвят е името ви и какво означава това.

6 – ИНДИГО
Волята за живот, която притежавате, е изключително силна. Понякога изпадате в моменти на отчаяние. Веднъж намерили смисъл обаче сте готови да обърнете света, за да постигнете целите си. Не позволявайте моментите на отчаяние да продължат твърде дълго време.

7 – ЛИЛАВО
Това, което ви отличава е необичайната мъдрост и улегналост, които притежавате.
Вие сте здраво стъпили на земята и отлично знаете цената на всяко едно нещо, което сте постигнали или искате да имате в живота си. Често ви мислят за скучни, защото не си падате по рисковите постъпки.



8 – РОЗОВО
Хората, чиято аура на името е розова, притежават изключително силна воля. Понякога си позволявате да бъдете егоисти, но истината е, че сте изключително добродушни и състрадателни.

9 – ЗЛАТИСТО
От вас струи любов, разбиране и доброта. Често загърбвате собствените си проблеми в опита да решите тези на околните, пише drugitenovini.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.