Нели Конуей разкрива кой Ангел хранител пази България

0
1084

Не само хората имат свои ангели. България също има Ангел хранител и тази истина беше разкрита от Нели Конуей неотдавна

Нели Конуей каза, че България има свой Ангел хранител и това е Свети арх. Михаил Сн: Nelly Coneway

Преди много години баба Ванга говори за него, защото го е виждала от нейните младежки години.

Кой Ангел хранител пази България?

На този въпрос отговор получихме  от Нели Конуей (Nelly Coneway), която се завърна в България преди Коледа, за да научи българите на мъдростта, която придобила и развила след една изключително тежка катастрофа.

От малка Нели Конуей започнала да вижда ангели, но първата й среща била със Свети арх. Михаил.Малката 4-годишната Нели се страхувала да стои сама в тъмната спалня. Една вечер преди да заспи в стаята й се появила огромна бяла светлина и на ръба на леглото седнал красив Ангел.

Той казал чрез телепатия, че е Свети арх. Михаил и е изпратен да каже на Нели да не се страхува повече.

Детето заспало, а на следващата сутрин се похвалила на своите баби. Те от своя страна останали приятно изненадани, защото знаели, че Свети арх. Михаил е най-довереният Ангел на Господ. И щом именно него е изпратил в дома им, значи малката Нели е родена с някаква специална мисия.

Преди да стане известна пророчица, баба Ванга споделяла, че при нея в стаята й влизал красив мъж, с бяла роба и целият бил от светлина.

Това е Свети арх. Михаил, който е Ангел пазител и на България.

След като гостува при Стойчо Керев, Нели Конуей беше поканена от Мира Добрева в БНТ в нейното предаване “Отблизо с Мира”.

Според Нели всички ангели са лъчиста светлина, а всеки път, когато ние ги повикаме за помощ, те се озовават около нас и ни помагат.

Важно е да ги търсим по конкретна причина. И е важно тази причина да бъде съществена. Защото те са изключително ангажирани.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.