Мениджърът на Джони Деп обяви разтърсващата истина за актьора

0
208

Актьорът харчи парите си със скоростта на светлината

Мениджърът на известния холивудски актьор Джони Деп хвърли истинска бомба, разкривайки истината за него.

Джони Деп
Актьорът харчи парите си със скоростта на светлината

Оказва се, че Джони Деп страда от изключително рядко психическо заболяване. Мениджърът на актьора уточнява, че заболяването от което страда води до загуба на контрол. Именно това е причината, поради която той изпитва неистово желание да похарчи парите си до последния цент.

Той припомня, че актьорът е пропилял милиони долари за алкохол. Освен това си е купил няколко острова и цели 14 луксозни жилища във Франция.
Според прости изчисления напоследък Джони Деп пръска по около два милиона долара на месец. Ако продължава да харчи със скоростта на светлината съвсем скоро ще обяви фалит.

Според бивша сътрудничка на американската компания TMG зад лудото харчене на милиони може да не стои самият актьор, а неговата сестра – Кристи Дембровски.
От твърденията на сътрудничката става ясно, че сестрата на Джони Деп има пълен достъп до финансите му.
Това навежда на мисълта, че не е изключено именно тя да злоупотребява с харченето на колосалните месечни суми.Тя си спомня, че дори се случило така, че веднъж сестрата на актьора вдигнала грандиозен скандал, питайки дали знаят коя е тя. Веднага след това Кристи допълнила, че винаги става онова, което тя каже, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.