Вашият организъм има нужда от прочистване с кайсии

0
332

Сезонните плодове са вече на пазара, затова трябва да се възползвате от една златна възможност – прочистване  с кайсии на вашия организъм

За да направите лятното прочистване с кайсии първо трябва да се подготвите. Няколко дена преди, както и няколко дена след него трябва да приемате лека храна. Наблегнете на кисело мляко, пресни зеленчуци, супи от зеленчуци или печени на фурна.

Максималната продължителност на прочистване с кайсии е 7 дена. Ако се почувствате изтощени по време на режима, спрете на 4, 5 или на 6-я ден.

прочистване с кайсии
Прочистване с кайсии – чудесна възможност да бъдете здрави

За да бъда максимално ефективно нашето прочистване с кайсии трябва да се храните 7 пъти през деня в точно определените часове.

През останалото време – пийте големи количества минерална вода, но в никакъв случай  газирана, билкови отвари и зелен чай.Режимът се повтаря всеки един ден от нашето прочистване с кайсии.

Закуска в 08:00 часа –  ядете само 200 грама пресни кайсии.

Закуска в 10:00 часа – 100 грама кайсии и 1 краставица. Може да сложите малко сол на краставицата, защото тялото се нуждае от минимални количества NaCl, особено когато се пие много вода.

Обяд в 12:00 часа – 1 купичка с таратор

Закуска в 14:00 часа – само 200 грама кайсии

Закуска в 16:00 часа – 100 грама кайсии и един домат с малко сол

Вечеря в 18:00 часа – 1 купичка с таратор

След вечеря около 20:00 часа – по избор или само 200 грама кайсии или 100 грама кайсии и 1 краставица, или 1 домат

И така максимум 7 дена.

Ще реагирате, че режимът е спартански. Вярно е, но това е прочистване с кайсии, което  позволява на тялото да се изчисти от натрупаните мазнини и токсини, както и да отслабнете.

По принцип пресните кайсии са богати на захари и целулоза. Те засищат, напомнят от сайта http://gotvach.bg, което означава, че вашият стомах няма да бъде празен през деня и няма да хванете язва.

Приема на мляко по два пъти дневно подхранва тялото с белтъци.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.