Топ начини за прочистване на жизнената енергия и спокоен живот

0
281

Опитайте и веднага ще усетите разликата

Задавали ли сте си някога въпроса какво трябва да направите, за да прочистите жизнената енергия и да имате спокоен живот?

енергия
Опитайте и веднага ще усетите разликата

Вероятно смятате, че на практика това не е никак лесно, но грешите. Истината е, че за да имате спокоен живот и да прочистите жизнената си енергия, трябва да направите само няколко неща, които са изключително лесни. За сметка на това обаче ще извлечете максимална полза от тях.

Чисто пъти хората практикуват различни ритуали за прочистване на енергията на жилищата си, без да си дават сметка, че в тези случаи цялата отрицателна енергия се лепи върху самите тях.
В такива случаи особено чувствителни са кожата и косата.

Именно поради тази причина тялото ви също се нуждае от почистващи процедури, за да имате спокоен живот. Разбира се в това число съвсем нямаме предвид редовният душ, който всеки съвременен човек си взима по 1-2 пъти дневно.



Ето и процедурите, които трябва да направите, ако искате да прочистите жизнената си енергия и да имате спокоен живот:

Контраст
Един от най-лесните и доказани начини за изчистване на отрицателната енергия от тялото ви, е контрастният душ.
Не прекалявайте обаче с него, за да не се получи обратен ефект и вместо да помогнете на здравето си, да му навредите. В този ред на мисли, препоръчително е да се обливате с по-хладка вода, която обаче не създава дискомфорт на тялото ви. За да укрепите енергията на тялото си, следвайте схемата топла-хладка вода пет пъти.
При нормално състояние е достатъчно да повторите процедурата три пъти. Прилагайте този метод 1-2 пъти всяка седмица.

Сол
За никого не е тайна, че солта има отлични почистващи свойства не само върху кожата, а и върху цялостната енергия на човека.
Разбира се най-лесно би било да отидете на море. Тъй като обаче сезонът не е от най-подходящите, можете успешно да замените морската вода с вана със солена вода.
Подсоляването на водата задължително трябва да стане с каменна сол.
Разтворете 500 гр. обикновена каменна сол във ваната. Добавете и няколко капки йод и изчакайте водата да доближи температурата на тялото ви. По желание може да добавите ароматни масла или листенца от цветя. Прилагайте тази процедура веднъж дневно в продължение на 7 дни. Повторете отново след едноседмично прекъсване.

Вода
Колкото и налудничаво да ви звучи, разговорите с водата също могат да ви донесат множество ползи за здравето.
Всеизвестен факт е, че водата е една от изчистващите стихии. Ако имате възможност да седнете на безлюдно място на брега на река и да си поговорите с водата, ще ви се отрази идеално, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.