Тази смес ще ви помогне да спите като бебе

0
410

Няма да повярвате колко е лесно

Все повече хора се оплакват от проблеми със съня, без да си дават сметка, че съществува смес, която ще ви накара да спите като бебе.

спите
Няма да повярвате колко е лесно

Едва ли има човек, който да не си дава сметка колко важен е сънят. Много е важно да спите по осем часа на денонощие. Освен това времето, в което спите, трябва да сте изключително спокойни, за да можете да релаксирате.

В противен случай, колкото и дълго време да сте спали, ще станете унили и с чувство за умора, сякаш сте изкопали три ниви.
Ако искате да спите спокойно, да имате добър имунитет, да се избавите от неприятното главоболие, е нужно да направите само една малка промяна в ежедневието си.

Вероятно това, което ще ви предложим няма да ви се стори най-популярната комбинация, но гарантирано ще помогни да подобрите съня си.
Става въпрос за смес от кафява захар и сол. Звучи ви странно, нали? Но пък за сметка на това действа безотказно.



Истината е, че не се препоръчва да комбинирате тези две съставки в твърде големи количества, защото в такъв случай не биха ви били полезни. Всеки е наясно, че дори и с най-хубавите неща не трябва да се прекалява, защото вместо да ви донесат ползи, ще се отразят пагубно върху състоянието ви.

Същото това правило важи и за сместа от кафява захар и сол.
Ако обаче ги въведете разумно и ги превърнете в неизменен ритуал от ежедневието ви, ще извлечете наистина големи ползи.

Благодарение на тази смес не само ще се избавите от безсънието и ще спите като бебета, а и ще укрепите имунната система и ще се отървете от главоболието.
Приемът на тези две съставки ще повиши значително нивото на серотонин в организма. Вероятно сте наясно, че този хормон има анти-стресово действие.

Ето продуктите, от които се нуждаете, за да си приготвите тази наистина невероятна смес, която ще ви помогне да спите спокойно:
1 с.л. морска сол
5 с.л. кафява захар

Смесете добре двете съставки. Вземете подходящ стъклен съд и прехвърлете сместа в него.
Всяка вечер взимайте малко количество от тази смес и го поставяйте под езика си. Оставете вълшебната смес да се стопи бавно в устата ви, за да започне да действа.

Процедурата се повтаря всяка вечер преди сън.
Достатъчно е да приемате по 1 к.л. или най-много 1 ч.л. всеки път. Преминете към чаената лъжичка само, ако забележите, че 1 к.л. не ви е достатъчна, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.