Научете какъв подарък ще получите за празниците според зодията

0
297

Някои от вас ще бъдат изненадани доста неприятно

Вероятно ще ви е интересно да научите какъв подарък ще получите покрай коледно-новогодишните празници според вашата зодия.

зодия
Някои от вас ще бъдат изненадани доста неприятно

В следващите редове ще ви разкрием точно това. Първото, което трябва да уточним обаче е фактът, че този хороскоп за подарък според зодията е по-скоро забавен. Това означава, че не трябва да го вземате твърде на сериозно и да очаквате точно такъв подарък.

Е, ако все пак ви е интересно, можете да научите какъв подарък ще получите според вашата зодия в редовете по-долу:

ОВЕН
Представителите на огнената зодия ще получат голям и хубав подарък. Вие със сигурност сте успели да вбесите почти всичките си близки преди празниците с мегаломанските си изисквания.
За сметка на това обаче през отминаващата си година сте били самоотвержен наследник, родител или приятел. Именно поради тази причина според Дядо Коледа вие трябва да намерите голям и хубав подарък под елхата.



Имайте предвид, че тази година белобрадият старец е решил да ви вземе нещо, което е в унисон с последната ви мания. Това може да е боксови ръкавици, пособия за рисуване, боксови ръкавици или балетни палци например.

ТЕЛЕЦ
Вие сте от зодиакалните знаци, които папкат всичко, но пък за сметка на това никак не слушкат. Това не се отнася само за тази година, а по принцип, защото вие не сте от тези, които много слушат. Това означава, че Дядо Коледа ще ви остави с празни ръце.

Истината е, че дори и в случаите, в които се нуждаете от съвет, не вземате под внимание препоръките на вашите близки.
Именно заради вашето непослушание, белобрадият старец е решил да ви накаже, но пък не жестоко. Затова можете да очаквате да получите скъп, но нематериален подарък като например някоя звезда в небето на ваше име или пък билет за театър или концерт.

БЛИЗНАЦИ
И вие сте сред зодиите, които имат доста черни точки в дневника си и в този ред на мисли не заслужавате подарък от Дядо Коледа.
Той обаче е прекалено добродушен и тъй като гледа на вас като на своя рожба, няма да пропусне да ви поглези.

Знаете много добре, че сте от тези, които говорят твърде много, а в същото време не вършите почти нищо. Въпреки, че постоянно газите по духовните мазоли на околните, не може да ви се отрече, че притежавате ненадминат чар.
Тъй като обожавате изненадите, не е никак трудно да ви се угоди откъм подарък. Затова тази година вие ще получите някакъв доста нетипичен подарък като например часовник със стрелки, които се движат в обратната посока, пише Блиц.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.