Загадъчно дете с черни очи се появи отново след 32 години

0
606

Жители на английското графство Стафордшър неочаквано срещнаха необикновено дете с напълно черни очи, появило се отново след повече от тридесет години

Зловещата случка с мистериозното дете се разиграва, докато очевидката Кели е на разходка из Брезовата долина в Канок Чейс в компанията на дъщеря си и двете изненадващо чуват отчаяни детски писъци. Майка и дъщеря незабавно се втурват да помогнат на изпадналото в беда дете, но така и не успяват да го открият, след което спират, за да си починат.

дете
Жители на английското графство Стафордшър неочаквано срещнаха необикновено дете с напълно черни очи, появило се отново след повече от тридесет години

Именно в този момент Кели вижда пред себе си малко момиченце, което закрива очите си с ръка, която след това бавно сваля, откривайки напълно черните си очи, лишени от ирис, зеница и склера. Ужасената жена успява да хване дъщеря си, опитвайки се да избягат от зловещото създание, но когато отново поглежда към мястото, където то се намира, там вече няма никого.

Първата документирана среща с необикновеното дете датира от 1982 година, когато разхождаща се компания от местни жители чува детски писъци, а малко след това среща момиченце с напълно черни очи. Тази среща обаче не е свързана по какъвто и да било начин с нещо свръхестествено.



loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.