Д-р Людмила Емилова разкри тайната смес, която прочиства шлаките и ви помага да отслабнете ударно

0
428

Ще се почувствате като преродени и ще усетите прилив на енергия

Известната д-р Людмила Емилова разкри рецептата за тайната смес, която ще ви помогне да изхвърлите шлаките от организма и да отслабнете ударно.

Людмила Емилова
Ще се почувствате като преродени и ще усетите прилив на енергия

За никого не е тайна, че шлаките са една от основните пречки за отслабване. Когато освободите организма си от него, можете спокойно да се избавите и от наднорменото тегло, категорична е д-р Людмила Емилова.

Няма да се усетите как пролетта ще почука на вратата ви. Тогава всяка дама иска да е със стройна фигура, но това не е процес, който може да се случи с магическа пръчица, а е необходимо време. Именно поради тази причина д-р Людмила Емилова съветва да се заемете с тази задача отсега, за да сте подготвени за пролетта.

Със сигурност, когато изхвърлите всички шлаки от организма ще се почувствате като преродени и ще усетите прилив на енергия.
Тази задача не е никак трудна, но пък за сметка на това се изисква постоянство, предупреждава д-р Людмила Емилова.



За никого не е тайна, че именно наличието на голямо количество токсини и шлаки в организма създава сериозни проблеми. Именно поради тази причина е добре да се грижите редовно за освобождаването на организма ви от тях.

Когато в организма ви са се натрупали твърде много токсини и шлаки, вие се чувствате отпаднали, нямате сили и сякаш сте болни, макар всичките ви показатели да са наред.
Направете си тази вълшебна смес, горещо препоръчана от д-р Людмила Емилова и сами ще се убедите колко по-добре ще де почувствате.

Дори приема на само половин лъжичка от тази вълшебна смес ще ви донесе и друга полза – ще понижи нивата на лошия холестерол. За приготвянето й са ви нужни само два продукта – ябълка и канела.

Антиоксидантите, които съдържа канелата благоприятстват понижаването нивото на кръвната захар, така че в този ред на мисли сместа е изключително полезна и за хората, страдащи от диабет.
Освен това канелата възпира прекомерното производство на инсулин.

За да си приготвите тази смес трябва да изцедите сока от една ябълка. Към него добавете 500 мл. минерална вода и 1 с.л. канела.
Разбъркайте добре съставките и приемайте тази течност в продължение на целия ден. Много е важно обаче първата доза от нея – около 1 ч.ч. да изпиете сутрин на празен стомах.

Курсът на прочистване на организма от токсини и шлаки по този метод продължава един месец. За всеки ден си приготвяйте нова смес, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.