Този сок ще изцери незабавно стомашните болки

0
493

Който и от тези методи да изберете, ще се справи гарантирано с проблема

Стомашните болки измъчват много хора. Ако и вие сте от тези, които са опитвали какви ли не лекове за справяне с този проблем, но резултатът е нулев, то можете да се доверите на изпитаните рецепти от народната медицина.

стомашните болки
Който и от тези методи да изберете, ще се справи гарантирано с проблема

Рецептата, която със сигурност ще изцери стомашните болки е предоставена от президента на Националната медицинска академия на Узбекистан – Мохамед Хомраджева. Приложете тези рецепти и сами ще се уверите във вълшебното им действие.

Вероятно мнозина подценяват стомашните болки, но истината е, че ако не им обърнете подобаващо внимание, те наистина могат да създадат сериозен проблем.

Ето и изпитаните лекове от народната медицина, които гарантирано ще ви помогнат да се справите с домашните болки:



Сок от тиква:
Изцедете половин литър сок от тиква. Към полученото количество тиквен сок добавете 1 с.л. винен или ябълков оцет и 2 с.л. чист пчелен мед.
Изпийте сока на 2-3 пъти на малки глътки. Болката ви ще спре веднага.

Царевица и грах
Смесете по 2 с.л. царевица и грахови зърна. Залейте сместа с 200 мл. вряща вода и оставете да се запари около 20-30 минути. След това прецедете и изпийте. Веднага ще забравите за стомашните болки. Този лек е доказано средство и срещу гастрит.

Бял ориз
Приемът на сварен бял ориз със съвсем малко сол, е идеално средство за стомашните болки. Той, както и другите храни от тази група помагат за почистване на лигавицата на стомаха и на храносмилателните функции.

Кисело мляко
Можете да пренебрегнете този съвет само в случай, че страдате от непоносимост към лактозата. В противен случай спокойно можете да му се доверите. За никого не е тайна, че киселото мляко съдържа пробиотици, а те действат благотворно върху стомашната лигавица. Пробиотиците представляват живи бактерии, които не само се справят успешно със стомашния дискомфорт, а и повишават имунитета.

Препечени филийки
Ако още отрано сутринта се събудите със стомашни болки, задължително си направете препечени филийки. Те обаче не трябва да са както си ги правите обикновено, а по-скоро да са прегорели. Именно черната (прегорялата) част притежава свойството да абсорбира токсините, причиняващи стомашните проблеми. Ако вкусът им ви е твърде неприятен, добавете малко мед или конфитюр, за да го подобрите.

Ябълково пюре
Съдържащите се високо количество фибри в ябълковото пюре ще помогнат на храната да се придвижи по-бързо и лесно по храносмилателния тракт. То ще ви е от помощ и ако ви измъчва диария, пише fakti.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.