Любовен хороскоп за седмицата (12-18 март)

0
611

Би било добре да се опитате да проявите разбиране

Седмичният любовен хороскоп ще ви разкрие до най-малката подробност нещата, които ви предстои да се случат в любовен план.

любовен хороскоп
Би било добре да се опитате да проявите разбиране

В следващите редове ще ви разкрием какви изненади очакват всеки един от представителите на зодиакалните знаци. Докато за някои от вас предстои изобилие от приятни емоции, то други ще се сблъскат с някои неприятности.

В коя група попада вашата зодия ще разберете от седмичния любовен хороскоп. Ето какво гласи той:

Везни
За съжаление седмичният любовен хороскоп вещае, че на хоризонта се задава любовно разочарование. Много ви се иска да почувствате любовта на половинката си по начин, от който се нуждаете. Но това няма да се случи или поне не сега.
Не бързайте да се сърдите. Не е изключено той или тя да имат други, по-важни неща, които трябва да свършат в момента и вниманието им да е насочено точно натам.



Би било добре да се опитате да проявите разбиране, особено ако ситуацията е временна. Ако обаче смятате, че става дума за някаква манипулация, то тогава разговорът помежду ви е задължителен. От особена важност е да изясните ситуацията, тъй като със сигурност не бихте искали да се чувствате като шапка невидимка в любовта, нали?

Скорпион
Не си позволявайте приятелските ви отношения с колега или колежка на работното място, да прераснат в романтична история. Със сигурност ще се случи така, че ще съжалите дълбоко, че изобщо сте се захванали с нея/него. Трябва да бъдете особено внимателни, ако става дума за бизнес, а в отношенията ви се преплита и любов. В случай, че не сте изцяло сигурни, че човекът си струва риска, то тогава по-добре би било да забавите сериозно темпото.

Новолунието, което предстои в събота ще окаже влияние на вашия 5-и дом, отговорен за истинската любов. То ще ви помогне да срещнете следващия си духовен партньор, стига да сте готови за това. Не изпускайте възможността, която ви се предоставя.

Стрелец
Основното, на което трябва да обърнете спешно внимание, са отношенията с половинката ви. Дори самите вие виждате, че напоследък нещата помежду ви не вървят по възможно най-гладкия начин и има какво още да се желае. Това предупреждение важи не само за хората, които са в дългогодишна връзка, а и тези, на които връзката е започнала от съвсем скоро.

Бъдете особено внимателни и четете дори между редовете, когато става въпрос за подписването на нови сделки, свързани с доста пари. Не се оставяйте да бъдете манипулирани, дори и в любовта. Всеки знае, че в една връзка не може да дава само единият от партньорите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.